Stoiximan Super League

Βρήκε δίχτυα μετά από 127 ημέρες στο πρωτάθλημα ο Πόνσε!

Ο Έκι Πόνσε βρήκε δίχτυα δύο φορές στο πρώτο τέταρτο του αγώνα με τον Ατρόμητο, σπάζοντας την… κακοδαιμονία που τον ακολουθούσε, με τον Αργεντινό να είναι άσφαιρος από τον Σεπτέμβρη.

Τέλος στην κακοδαιμονία που τον ακολουθούσε βάζει ο Έκι Πόνσε. Ο Αργεντινός στράικερ χτύπησε δις στο πρώτο τέταρτο του αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, δίνοντας μεγάλο προβάδισμα (0-2) στην ΑΕΚ για να φύγει νικήτρια.

Ο Πόνσε για μεγάλο διάστημα βρισκόταν μακριά από τα γκολ και δεχόταν έντονη κριτική, με τον Ματίας Αλμέιδα να του δίνει ψήφο εμπιστοσύνης και φανέλα βασικού στο ματς, με τον 27χρονο να τον δικαιώνει.

Ο Αργεντινός στράικερ βρήκε δίχτυα για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα μετά από 127 ημέρες, αφού είχε σκοράρει άλλη μια φορά στη σεζόν. Ήταν το ματς απέναντι στον Ολυμπιακό στις 17 Σεπτεμβρίου, ανοίγοντας το σκορ για την ΑΕΚ, με τον Ελ Κααμπί μετέπειτα να διαμορφώνει το 1-1.

Λίγες ημέρες αργότερα, στις 21 Σεπτεμβρίου ο Πόνσε είχε σκοράρει απέναντι στην Μπράιτον στην Αγγλία και από τότε αγνοούσε το γκολ.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x