Stoiximan Super League

Εκτός αποστολής με ΠΑΣ ο Αραούχο - Ενδέχεται να παίξει με την ΑΕΚ Β

Ο Σέρχιο Αραούχο έμεινε εκτός αποστολής για το ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ είναι πιθανό να αγωνιστεί στον αυριανό (29/02) αγώνα της ΑΕΚ Β με τον Απόλλωνα Πόντου, ώστε να ανεβάσει ρυθμούς.

Εκτός αποστολής για τον αγώνα της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα (19:00) έμεινε ο Σέρχιο Αραούχο.

Ο Αργεντινός επιθετικός, που ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα, προπονήθηκε μάλιστα σήμερα (28/02) με την ΑΕΚ Β και ενδέχεται να αγωνιστεί στο αυριανό της εξ αναβολής παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πόντου για τη Super League 2, ώστε να ανεβάσει ρυθμούς ενόψει playoffs!

O αρχηγός της Ένωσης δεν έχει καταφέρει εδώ και καιρό να βρει σταθερό χρόνο ως βασικός στα πλάνα του Ματίας Αλμέιδα. Συγκεκριμένα, τελευταία φορά που βρέθηκε στο αρχικό σχήμα ήταν στις 12 Νοεμβρίου 2023, όταν η ΑΕΚ νίκησε 3-0 τη Λαμία στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Έκτοτε, φυσικά, ο Αραούχο αντιμετώπισε τραυματισμό στο γόνατο, ακόμη και από τη στιγμή που τον ξεπέρασε, όμως, έχει αγωνιστεί σε 9 ματς ως αλλαγή, και μάλιστα τις περισσότερες φορές στα τελευταία λεπτά των αγώνων.

Μένει να φανεί αν πράγματι ο 32χρονος επιθετικός θα αγωνιστεί με τη φανέλα της ΑΕΚ Β, έτσι ώστε να ανεβάσει στροφές, να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη του Ματίας Αλμέιδα ενόψει των κρίσιμων αγώνων στα playoffs του πρωταθλήματος. Φέτος, συνολικά, έχει αγωνιστεί σε 26 παιχνίδια, πετυχαίνοντας και 3 γκολ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x