Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Επέστρεψε ο Γκαρσία και φορτσάρει από Τετάρτη για Ολυμπιακό

Στις προπονήσεις της ΑΕΚ ενόψει της επανέναρξης των playoffs επανήλθε ο Λιβάι Γκαρσία. Όπως συμβαίνει στην επιστροφή όλων των διεθνών, έκανε ατομικό και από αύριο θα μπει σε φουλ ρυθμούς για Ολυμπιακό

Σε ρυθμούς playoffs άρχισε να μπαίνει ο Λιβάι Γκαρσία.

Ολοκληρώνοντας τις υποχρεώσεις με την εθνική του, ο πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ επέστρεψε τα μεσάνυχτα της Δευτέρας στην Ελλάδα.

Το πρωί της Τρίτης λοιπόν έδωσε κανονικά το «παρών» στα Σπάτα και, όπως συμβαίνει στην επάνοδο όλων των διεθνών, έκανε αποφόρτιση.

Κάτι που σημαίνει ότι από την Τετάρτη θα μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (όπως θα συμβεί και με τον Γκατσίνοβιτς, ο οποίος επιστρέφει σήμερα το μεσημέρι μετά τις υποχρεώσεις με την εθνική Σερβίας).

Όσον αφοράστους υπόλοιπους διεθνείς της ΑΕΚ, θυμίζεται ότι ο Πινέδα γυρνάει απόψε το βράδυ, ο Βίντα ξημερώματα Τετάρτης, ο Σιμάνσκι αργά το απόγευμα της ίδιας μέρας και ο Κάλενς νωρίς το πρωί της Παρασκευής.

Κανονικά παρόντες, εξάλλου, την Τετάρτη στα Σπάτα θα είναι οι Έλληνες διεθνείς (Μάνταλος, Ρότα, Αθανασιάδης), αφού θα πετάξουν αμέσως μετά τον «τελικό» της Εθνικής με τη Γεωργία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x