Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Με νίκη επί του Ολυμπιακού, πετάει έναν εκτός τίτλου και μεταφέρει πίεση στον επόμενο η ΑΕΚ»

Τους λόγους που το προσεχές ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είναι το πιο κομβικό για την ΑΕΚ (και τα πολλαπλά οφέλη που θα έχει αν το κερδίσει) εξήγησε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Γιώργος Τσακίρης.

Τον καθοριστικό ρόλο που μπορεί να παίξει στην εξέλιξη των playoffs το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό επεσήμανε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

Συζητώντας με τους Αντώνη Πανούτσο-Αντώνη Καρπετόπουλο, εξέφρασε την άποψη ότι το κυριακάτικο ματς (παρόλο που είναι μόλις για τη 2η αγωνιστική) μοιάζει το δυσκολότερο και το πιο απαιτητικό για την «Ένωση».

Κάτι που ισχύει, όπως εξήγησε, επειδή οι Πειραιώτες θα παίξουν τα ρέστα τους και επειδή οι «κιτρινόμαυροι», σε περίπτωση νίκης, θα έχουν πετάξει έναν αντίπαλο εκτός τίτλου και θα πάνε στο επόμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό έχοντας μεταφέρει την πίεση και το «πρέπει» πάνω του.

Όσο για το αγωνιστικό σκέλος, τόνισε ότι ο Ματίας Αλμέιδα παίζει πάντοτε τέτοια ματς με… 16 παίκτες (ποντάροντας πολλά και στις 5 αλλαγές του), ενώ εκτίμησε ότι θα παρατάξει και πάλι την ομάδα απέναντι στους «ερυθρόλευκους» με έναν κόφτη και τον Πινέδα στα χαφ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x