Stoiximan Super League

Αποφασίζει για τον αντι-Αραούχο ο Αλμέιδα

Στην τελική ευθεία μπαίνει σταδιακά η προετοιμασία της ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, με τον Ματίας Αλμέιδα να ψάχνει τον παίκτη που θα καλύψει το κενό που υπήρξε με τον τραυματισμό του Αραούχο.

Μετά το σοκ της είδησης πως ο Σέρχιο Αραούχο είναι νοκ άουτ μέχρι το τέλος της σεζόν, ο Ματίας Αλμέιδα καλείται να καταστρώσει τα πλάνα του στην ΑΕΚ χωρίς τον Αργεντινό φορ.

Πρόκειται σίγουρα για μία δύσκολη κατάσταση που πρέπει να διαχειριστεί ο προπονητής της «Ένωσης», στην οποία – όπως τόνισε και χθες στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρηςυπάρχουν οι λύσεις για να μην υπάρξει τεράστιο πρόβλημα.

Στην κορυφή της σχετικής λίστας είναι ο Τσούμπερ, ο οποίος έχει δώσει σημαντικές λύσεις και έχει πετύχει καθοριστικά γκολ το προηγούμενο διάστημα.

Ένας άλλος παίκτης που μπορεί να παίξει στη θέση του Αραούχο είναι ο Πινέδα, αλλά αυτό έχει συμβεί με τον «Τσίνο» μπροστά του.

Φυσικά στο «10» μπορεί να πάρει θέση και ο Μάνταλος, κάτι που μπορεί να συμβεί στα επόμενα ματς και φυσικά ο Άμραμπατ που δήλωσε «παρών» στη χθεσινή προπόνηση της ομάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x