Προσφέρεται για συμπεράσματα το φιλικό της ΑΕΚ. Η Ένωση αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα Λεμεσού σε ματς-γιορτή (19:00, Cosmotesport1, bwinΣΠΟΡ FM 94.6, sport-fm.gr) στην Κύπρου με αφορμή τη συμπλήρωση 70 ετών ιστορίας του κυπριακού συλλόγου.

Συνήθως, μεσούσης της σεζόν τέτοιες αναμετρήσεις δεν έχουν να προσφέρουν πολλά, αλλά εν προκειμένω δεν είναι… αδιάφορο για τους «κιτρινόμαυρους». Ο Ματίας Αλμέιδα θα έχει την ευκαιρία να διατηρήσει «ζεστούς» τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του του ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος και του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Υπενθυμίζεται ότι απουσιάζουν Αθανασιάδης, Ρότα, Μάνταλος, Βίντα, Κάλενς, Γκατσίνοβιτς, Σιμάνσκι, Πινέδα και Γκαρσία.

Ωστόσο, το ματς προσφέρεται ώστε να δει ο 50χρονος τεχνικός σε τι κατάσταση βρίσκεται ο Μουκουντί, ο οποίος συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες για να αποτελέσει τον παρτενέρ του Βίντα στο κέντρο της άμυνας κόντρα στους «ερυθρόλευκους». Αφού δύσκολα θα βρεθεί στην κατάλληλη κατάσταση ο Κάλενς. Ο λόγος είναι ότι ο έμπειρος αμυντικός έχει υποχρεώσεις μέχρι τις 27/3 με την εθνική Περού, οπότε θα προλάβει να κάνει μία προπόνηση με τους «κιτρινόμαυρους», η οποία θα είναι χαλάρωμα. Συνεπώς, θέλει ο Αλμέιδα να δει αν είναι σε θέση να βοηθήσει ο Μουκουντί, ο οποίος έχει να παίξει από τις 21 Οκτωβρίου και το ματς με τον Πανσερραϊκό.

Από εκεί και πέρα, ο Αργεντινός τεχνικός σκοπεύει να δώσει χρόνο συμμετοχής στον Φερνάντες, ο οποίος έπαιξε τελευταία φορά στις 24/2 κόντρα στη Λαμία για μόλις εννέα λεπτά. Όπως και στον Ζίνι, ο οποίος μπήκε σε φουλ ρυθμό προπονήσεων την περασμένη εβδομάδα. Ο 21χρονος άσος είχε αγωνιστεί για οκτώ μόλις λεπτά στις 11/2 στο 1-1 με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Επιπλέον, θα πάρει χρόνο συμμετοχής ο Φαν Βέερτ, ενώ μένει να φανεί πόσο διάστημα θα παίξει ο Σέρχιο Αραούχο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x