Stoiximan Super League

Άλλος… Ολυμπιακός με Πανιώνιο

Ένας Ολυμπιακός με πολλά νέα πρόσωπα θα παραταχθεί κόντρα στον Πανιώνιο. Μόλις ένας βασικός του ντέρμπι στην αποστολή για το ματς της Τετάρτης στο Φάληρο. Αμφίβολος για Αστέρα ο Τσόρι.

Προσέχει για να έχει. Το απαιτητικό πρόγραμμα που προηγήθηκε, αλλά και αυτό που έπεται (Αστέρας Τρίπολης, Γιουβέντους) οδήγησε τον Μίτσελ να δώσει ανάσες στους λεγόμενους βασικούς ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

Μόνο τρεις εξ αυτών που αγωνίστηκαν κόντρα στον Παναθηναϊκό (Κασάμι, Αυλωνίτης, Φουστέρ) βρίσκονται στην αποστολή των «ερυθρολεύκων» για το ματς Κυπέλλου με τον Πανιώνιο, την Τετάρτη στο «Καραϊσκάκη». Ο Ισπανός τεχνικός θα προχωρήσει σε εκτεταμένο ροτέισον για να ξεκουράσει την ομάδα, δίνοντας παράλληλα αγωνιστική ευκαιρία σε παίκτες με μικρό χρόνο συμμετοχής.

Σε αυτήν μετέχουν και παίκτες από την δεύτερη ομάδα, όπως συνέβη και στο πρώτο ματς Κυπέλλου με την Παναχαϊκή.

Η 18μελής αποστολή: Μέγιερι, Χουτεσιώτης, Αυλωνίτης, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Ντοσεβί, Ντουρμάζ, Φορτούνης, Φουστέρ, Γκαζαριάν, Γιαννούλης, Κασάμι, Σάλιακας, Σαλίνο, Σιόβας, Τσιμίκας, Βέργος, Βούρος.

* Όσοι έμειναν εκτός αποστολής θα προπονηθούν αύριο το πρωί (11:00) στο Ρέντη.

Προφυλάσσεται ο Τσόρι

Παραμένουν οι ενοχλήσεις για τον Τσόρι (μυϊκό σφίξιμο στους οπίσθιους προσαγωγούς αριστερά) ο οποίος αναμένεται να προφυλαχθεί όχι μόνο από την αναμέτρηση με τους «κυανέρυθρους», αλλά και από τις επόμενες προπονήσεις της ομάδας. Κατά συνέπεια ο Αργεντινός είναι αμφίβολος για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

Κλινήρης ο Μποτία

Στο θεραπευτήριο Metropolitan παραμένει ο Αλμπέρτο Μποτία, λόγω εμπύρετου λοίμωξης του αναπνευστικού. Αύριο ή το αργότερο μεθαύριο αναμένεται να πάρει εξιτήριο.

Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x