Stoiximan Super League

Αλμέιδα: «Οι παίκτες μου το πήραν σοβαρά και ήταν καλοί, να πετύχουμε τους στόχους μας»

Ο Ματίας Αλμέιδα δήλωσε χαρούμενος με την εικόνα της ΑΕΚ και ευχήθηκε μετά την επανέναρξη των playoffs η ομάδα του να φτάσει στην επίτευξη των στόχων της.

Στην καλή απόδοση και την σοβαρότητα των παικτών της ΑΕΚ στάθηκε ο Ματίας Αλμέιδα, μιλώντας μετά τη νίκη με 1-0 στη φιλική αναμέτρηση με αντίπαλο τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αργεντινός τεχνικός της ΑΕΚ:
Για το ματς και την εμφάνιση της ομάδας του: «Όμορφο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Σε τέτοιου είδους φιλικά δίνουμε χρόνο σε παίκτες που δεν παίζουν αρκετά. Είμαι χαρούμενος για τον λόγο που ήρθαμε που είναι τα 70 χρόνια του Απόλλωνα. Είμαι πολύ χαρούμενος από την προσπάθεια των παικτών μου γιατί το πήραν σοβαρά και ήταν καλοί. Δυστυχώς σταμάτησαν τα playoffs αλλά όταν αρχίσουν ξανά ελπίζουμε να φανούμε αντάξιοι και να πετύχουμε τους στόχους μας. Το παρατσούκλι «καραφλός» βγήκε από τον προπονητή μου όταν ήμουν 13 ετών. Είμαστε ευγνώμονες γιατί είναι η δεύτερη φορά που ήρθαμε στην Κύπρο και μας περιποιήθηκαν όπως έπρεπε».

Για το αν δοκίμασε σούβλα: «Ξέρω πως μαγειρεύετε εδώ αλλά είμαι πολύ καλύτερος ψήστης παρά προπονητής, εδώ δέχομαι τον ανταγωνισμό. Το αρνί το μαγειρεύουμε παρόμοια».

Για τον κόσμο
: «Θέλω να τους ευχαριστήσω για απόψε. Είχαμε έρθει ξανά στην Κύπρο και το καλωσόρισμα ήταν ζεστό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x