Stoiximan Super League

Αναστασίου: «Είχαμε διάθεση»

Στη διάθεση που είχαν οι ποδοσφαιριστές του στο σημερινό φιλικό με την Κόρινθο στάθηκε ο Γιάννης Αναστασίου στις δηλώσεις του μετά το τέλος.

Στη διάθεση που είχαν οι ποδοσφαιριστές του στο σημερινό φιλικό με την Κόρινθο στάθηκε ο Γιάννης Αναστασίου στις δηλώσεις του μετά το τέλος.

«Δείξανε καλή διάθεση όλα τα παιδιά σήμερα», ανέφερε ο προπονητής του τριφυλλιού.

Ακολουθούν οι δηλώσεις του Αναστασίου στην κάμερα του ΣΚΑΪ:

-για την εικόνα της ομάδας:

«Κάθε φιλικό είναι δύσκολο, γιατί πρέπει να βρεις πολλές φορές το κίνητρο να αγωνιστείς. Δείξανε καλή διάθεση όλα τα παιδιά σήμερα, σημειώσαμε τρία γκολ και σε συνδυασμό με την απόδοση των πιτσιρικάδων δείξαμε ένα καλό πρόσωπο».

-για την απόδοση των νέων παιδιών:

«Είναι θέμα νοοτροπίας και σήμερα δείξαμε πάρα πολύ καλή διάθεση, παρά την κούραση που είχαν από το ταξίδι που έκαναν με το πούλμαν από την Θεσσαλονίκη, γιατί χτες έπαιζαν με τον ΠΑΟΚ και είχαν πολύ καλή απόδοση».

-για την εμφάνιση του Μέντες ως στόπερ:

«Έπρεπε να αυτοσχεδιάσουμε γιατί ο Κουτρουμπής με τον Ρισβάνη είναι τραυματίες, ο Τριανταφυλλόπουλος λείπει με την Ελπίδων, ο Πίντο δεν ήθελε να παίξει... Ο Μέντες έχει παίξει σε αυτή τη θέση την γνωρίζει από την καριέρα του στην Ολλανδία και φάνηκε να μην έχει ιδιαίτερα προβλήματα».

-για τους Μπαϊράμι και Μέντες:

«Γι' αυτό παίζουμε αυτά τα παιχνίδια και παίρνοντας λεπτά στα πόδια τους αποκτούν ρυθμό. Αυτό θα φανεί και από τις προπονήσεις, δεν μας επιτρέπεται να έχουμε κενά διαστήματα. Τα παιδιά δουλεύουν και ξέρουμε και εμείς και οι ίδιοι ότι έχουν να προσφέρουν πολλά ακόμα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x