Stoiximan Super League

Αναστασίου: «Έχω τρομερή εμπιστοσύνη στα παιδιά»

Απόλυτα ευχαριστημένος με την εικόνα των παικτών του, και τη νίκη κόντρα στον Αστέρα εμφανίστηκε ο Γιάννης Αναστασίου. Συγχαρητήρια σε κόσμο, Μπεργκ και Φιγκερόα μοίρασε ο κόουτς του Παναθηναϊκού.

Χαρούμενος για τη νέα νίκη του Παναθηναϊκού, αλλά και την απόδοση των παικτών του εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Γιάννης Αναστασίου. Ο τεχνικός του τριφυλλιού τόνισε για ακόμα μία φορά την εμπιστοσύνη που έχει στους παίκτες του, ενώ έβγαλε το καπέλο στον κόσμο για την εν γένει παρουσία του κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Αφού λοιπόν ζήτησε να μην υπάρχουν και στο μέλλον ακραίες καταστάσεις, έδωσε συγχαρητήρια στον Μπεργκ για το εξαιρετικό τέρμα που σημείωσε, ωστόσο θέλησε να προσγειώσει άπαντες λέγοντας πως... «έχουμε σκληρή δουλειά ακόμα, υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, τα κεφάλια κάτω».

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Για το πρώτο μέρος: «Έγινε πολύ όμορφο παιχνίδι και βοήθησε και ο Αστέρας σε αυτό, καθώς είναι μια ομάδα που παίζει ποδόσφαιρο. Μας έδωσε τη δυνατότητα να δείξουμε κάποια καλά πράγματα. Ξεκινήσαμε καλά το ματς, είχαμε τον έλεγχο, δεν δημιουργήσαμε την μεγάλη ευκαιρία, απλά ίσως δεν είχαμε καλό τελείωμα στην φάση. Στην άμυνα δεν είχαμε κανένα πρόβλημα. Κάποια λάθη στο κέντρο, όπου δεν υπήρχε λόγος, όμως είχαμε καλή αντίδραση και κερδίζαμε ξανά την μπάλα.

Για το δεύτερο μέρος:«Στο δεύτερο ανεβήκαμε, πιστέψαμε περισσότερο στη νίκη και σημειώσαμε ένα εκπληκτικό τέρμα με τον Μπεργκ. Του αξίζουν συγχαρητήρια γιατί είναι ένα καθαρά προσωπικό τέρμα. Εκεί βέβαια αδρανήσαμε, δεχθήκαμε την ισοφάριση, όμως αντί να μας κόψει τα φτερά, πήραμε εκ νέου μπρος. Με την αλλαγή του Φιγκερόρα θέλαμε να γεμίσουμε την περιοχή και να έχουμε παίκτες που έχουν το γκολ. Έδειξε την ποιότητά του ξανά, όπως και ο Μπεργκ έχουν την αίσθηση του γκολ. Συνεχίσαμε στο ίδιο τέμπο, δεν θέλαμε να οπισθοχωρίσουμε. Η συμπεριφορά μας πολύ καλή μέχρι το τέλος».

Για τον κόσμο: «Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον κόσμο, βοήθησε την ομάδα σε όλο το ματς, δεν είχαμε ακραίες αντιδράσεις. Η Λεωφόρος είναι η έδρα μας, μας δίνει ώθηση και τον θέλουμε πάντα δίπλα μας. Παρακαλώ εκ μέρους της ομάδας να έρχονται όλοι όπως σήμερα και να στηρίζουν μόνο την ομάδα. Κι αν τυχόν κάποιος παρεκτρέπεται, να τον συνεφέρουν. Ξέρω πως είναι ένας ποδοσφαιριστής να αγωνίζεται σε ματς χωρίς θεατές και είναι κακό για την ψυχολογία του. Γι' αυτό δεν θέλω να συμβεί σε εμάς».

Για το σερί τριών ματς με νίκες: «Είχαμε ένα εντός έδρας σερί σε μια εβδομάδα και τα παιδιά έκαναν τρομερή προσπάθεια. Έχουμε ακόμα περιθώρια βελτίωσης. Αυτή η ομάδα ωριμάζει, φτιάχνει χαρακτήρα και παιχνίδι με παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτεροι. Στόχος είναι να παίζουμε κάθε παιχνίδι για την νίκη, να κερδίζουμε με όποιον έχουμε αντίπαλό μας. Τα κεφάλια κάτω και συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά. Πήραμε τρεις πόντους, το ξεχνάμε και το μυαλό μας πηγαίνει στο ματς της επόμενης εβδομάδας. Ξεκινήσαμε από το ματς με τον Πλατανιά να δείχνουμε χαρακτήρα. Αυτά τα παιδιά όσο περνάει ο καιρός θα βελτιώνονται. Με την δουλειά που έχουμε κάνει από την προετοιμασία μέχρι και σήμερα είναι λογικό να υπάρξει βελτίωση. Και σε συνδυασμό με την άνοδο που δείχνουν ορισμένα παιδιά που έχουν εμπειρία... παρασέρνοντας και τους νέους. Η ομάδα κι εγώ δεν φοβόμαστε κανέναν. Έχω τρομερή εμπιστοσύνη στους παίκτες, δεν φοβάμαι τίποτα».

Για την ενδεκάδα κάθε ματς: «Δεν κάνουμε διακρίσεις ανάμεσα στους παίκτες. Κάθε Κυριακή επιλέγουμε το ποιος είναι πιο έτοιμος να αγωνιστεί σε κάθε ματς. Όλα τα παιδιά δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό να φέρουν την ομάδα εκεί που πρέπει. Το καλό είναι πως όλοι προσαρμόζονται άμεσα και δεν φαίνεται καμία διαφορά όταν κάνουμε κάποιες αλλαγές».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x