Stoiximan Super League

Μπορεί να ελπίζει

Αισιόδοξα μηνύματα προκύπτουν μετά την χθεσινή εμφάνιση του Παναθηναϊκού κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, με τον κόσμο να μπορεί να ελπίζει πως η ομάδα μπορεί να φτάσει ψηλότερα.

Την εικόνα που θέλουν να βλέπουν οι οπαδοί έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, οι οποίοι επικράτησαν με σκορ 2-1 του Αστέρα Τρίπολης.

Οι «πράσινοι» έπιασαν καλή απόδοση σε ακόμη ένα ματς, για μεγαλύτερο διάστημα σε σχέση με τον αγώνα με τον Εργοτέλη.

Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου παρατάχθηκε με επιθετική φιλοσοφία, δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στους Αρκάδες και, παρότι ισοφαρίστηκε σχετικά γρήγορα, δεν την πήρε από κάτω.

Το χθεσινό παιχνίδι με τον Αστέρα ήταν το πρώτο δύσκολο τεστ για το «τριφύλλι» μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα και προκύπτουν αισιόδοξα μηνύματα για τη συνέχεια.

Αν ψάξουμε να βρούμε ένα «μελανό» σημείο είναι εκείνο της αδράνειας που υπήρξε στο γκολ της ισοφάρισης. Από εκεί και πέρα, οι οπαδοί έφυγαν με πλατιά χαμόγελα για την ποδοσφαιρική… παράσταση που παρακολούθησαν στο γήπεδο της Λεωφόρου και τα γκολ του Λουτσιάνο Φιγκερόα και του Μάρκους Μπεργκ.

Αν υπολογίσουμε ότι οι Τριπολιτσιώτες είναι η πιο ποιοτική ομάδα από τον Εργοτέλη, ο Παναθηναϊκός χθες πραγματοποίησε την καλύτερή του για φέτος εμφάνισης.

Οι παίκτες του Αναστασίου έδειξαν πως αρχίζουν να βγάζουν στο γήπεδο τις φάσεις που δουλεύουν στις προπονήσεις, ενώ οι έμπειροι ποδοσφαιριστές – που ήταν σχετικά πίσω σε σχέση με τους άλλους – αρχίζουν να ανεβάζουν ρυθμό.

Συγκεκριμένα, ο Μπεργκ έβαλε ένα απίστευτο γκολ, ο Φιγκερόα έδειξε την κλάση του στο τέρμα που σημείωσε, ο Πράνιτς έχει αναλάβει τον ρόλο του ηγέτη και κάτι ανάλογο συνέβαινε με τον Σίλντενφελντ στην άμυνα.

Δεν πρέπει να ξεχάσουν την συμβολή που είχε στην εξέλιξη του αγώνα και ο Αναστασίου από τον πάγκο, αφού όταν έγινε το 1-1 έβαλε τον Φιγκερόα δίπλα στον Μπεργκ και μετά το δεύτερο γκολ, τοποθέτησε τον Μέντες στο χώρο της μεσαίας γραμμής, με ταυτόχρονη μετατροπή του συστήματος σε 4-3-1-2, και έκλεισε τους διαδρόμους προς την «πράσινη» εστία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x