Stoiximan Super League

Ανατροπή με «Σίφο»!

Λύση για να μείνει ελεύθερος από τη Ντιναμό Μόσχας φαίνεται ότι έχει βρει ο Γκόρντον Σίλντενφελντ, ο οποίος ενημέρωσε σχετικά τον Παναθηναϊκό. Περιμένουν οι «πράσινοι», έχοντας σταντ-μπάι άλλο στόπερ.

«Μπορεί να μείνω ελεύθερος άμεσα, δώστε μου πολύ λίγο χρόνο», ήταν το μήνυμα που έστειλε χθες ο Γκόρντον Σίλντενφελντ στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού.

Η αλήθεια είναι ότι ο Κροάτης στόπερ κάνει μεγάλη προσπάθεια τις τελευταίες ώρες να μείνει ελεύθερος από τη Ντιναμό Μόσχας και να υπογράψει στο «τριφύλλι» για τα επόμενα τρία χρόνια, με τον Νίκο Νταμπίζα και τους άλλους ιθύνοντες του συλλόγου να είναι διατεθειμένοι να τον περιμένουν ακόμα για 48 ώρες.

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Αναστασίου φέρεται να προτιμάει να περιμένει λίγο ακόμα προκειμένου να μείνει ο διεθνής κεντρικός αμυντικός, ο οποίος θεωρείται σίγουρη και δοκιμασμένη λύση, αφού δεν χρειάζεται θέλει χρόνο προσαρμογής και ξέρει πολύ καλά την ομάδα.

Ετσι ο Νίκος Νταμπίζας αν και ήρθε σε συμφωνία με τον στόπερ, τον έχει σταντ-μπάι για μία-δύο ημέρες. Ετσι είτε μέχρι αύριο θα επανέλθει ο Σίλντενφελντ είτε ο Παναθηναϊκός θα ανακοινώσει τον στόπερ με τον οποίο συμφώνησε ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ το τελευταίο διήμερο.

Εν τω μεταξύ, ο Νταμπίζας βρίσκεται στο εξωτερικό, συγκεκριμένα στην Αγγλία, και χθες το βράδυ επρόκειτο να έχει επαφή με τη Νιούκαστλ για τον Μεχντί Αμπέντ, προκειμένου να εξασφαλιστεί η παραμονή του στην ομάδα και να επισπευστεί η ένταξή του στην προετοιμασία.

Από εκεί και πέρα, ο Παναθηναίκός θα έχει επαφές και με τη Γιουβέντους τις επόμενες μέρες, ώστε να προσπαθήσει να κλείσει τον Φαούντο Ρόσι που περιμένει τη Σεβίλλη, ενώ η Κάλιαρι είναι η άλλη ομάδα που έχει επιβεβαιώσει το ενδιαφέρον της.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x