Stoiximan Super League

Απόντες οι Τζεμπούρ, Αμπντούν

Ράφικ Τζεμπούρ και Τζαμέλ Αμπμτούν απουσίαζαν από τη σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού την πρώτη στο Ρέντη μετά την επιστροφή στο Ζέεφελντ.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού επέστρεψαν στις προπονήσεις σήμερα στις εγκαταστάσεις του Ρέντη μετά την προετοιμασία που έκαναν στο Ζέεφελντ.

Ωστόσο και πάλι από τις προπονήσεις αυτές απείχαν οι δύο Αλγερινοί, ο Ράφικ Τζεμπούρ και ο Τζαμέλ Αμπντούν.

Ο Τζεμπούρ –μάλιστα- συνεχίζει να μην δίνει σημεία ζωής παρά το γεγονός πως οι διοικούντες τον Ολυμπιακό του είχαν ξεκαθαρίσει ότι η άδειά του έχει τελειώσει και πως πρέπει να αρχίσει κανονικά να δίνει το «παρών» στις προπονήσεις της ομάδας.

Φυσικά, οι εξελίξεις αυτές κάνουν ακόμη περισσότερο… δύσκολες ειδικά από την στιγμή που ο Τζεμπούρ δεν δείχνει διάθεση να επιστρέψει στις προπονήσεις και έχει στα χέρια του μια πρόταση που να τον ικανοποιεί.

Τα πράγματα στην περίπτωση του Αμπντούν είναι κάπως καλύτερα καθώς η μεταγραφή του είναι αρκετά πιθανή και οι σχέσεις με τη διοίκηση δεν είναι το ίδιο τεταμένες όπως στην περίπτωση του Τζεμπούρ.

Από την προπόνηση σήμερα απείχε και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος.

Ο αρχηγός της ομάδας προφυλάχθηκε για προληπτικούς λόγους, μένοντας εκτός του τελευταίου κομματιού της προπόνησης, λόγω μίας ελαφριάς λοίμωξης του αναπνευστικού.

Συμμετείχε όμως κανονικά στο αερόβιο κομμάτι του προγράμματος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x