Stoiximan Super League

Αποφόρτιση στον ΠΑΟΚ

Σε χαμηλή ένταση προπονήθηκαν την Παρασκευή οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, καθώς έδωσαν αρκετά παιχνίδια μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Ειδικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Νίκος Σπυρόπουλος.

Δεν… φόρτσαραν οι παίκτες του ΠΑΟΚ στην προπόνηση της Παρασκευής που πραγματοποιήθηκε με τους ποδοσφαιριστές να χωρίζονται σε διάφορα γκρουπ, ώστε να μην ζοριστούν οι παίκτες που έχουν τραβήξει… κουπί τον τελευταίο καιρό, αλλά και γενικότερα σε ολόκληρη τη διάρκεια της σεζόν.

Οι Ρατς, Μακ, Φακούντο, Ιτάνζ έπαιξαν ποδοβόλεϊ για αποφόρτιση, ενώ οι Βίτορ, Κατσικάς, Κωνσταντινίδης, Σαλπιγγίδης έκαναν ασκήσεις φυσικής κατάστασης κι ο Κλάους έμεινε στο γυμναστήριο για φυσικοθεραπεία.

Ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης με μπάλα υπό τις οδηγίες του Γιάννη Κατσανίκα ακολούθησαν οι Αλέξανδρος Τζιόλης, Παναγιώτης Δεληγιαννίδης. Μαζί τους προπονήθηκε ο Νίκος Σπυρόπουλος, ενώ ο Παναγιώτης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα αποθεραπείας.

Οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν για περισσότερο από μία ώρα με το πρόγραμμα να επικεντρώνεται στην κυκλοφορία της μπάλας με συνδυαστικό παιχνίδι σε μικρές εστίες και στα τελειώματα των φάσεων έπειτα από γέμισμα από τα άκρα.

Παίκτες και τεχνικό τιμ έχουν δώσει ραντεβού στις 17:00 το Σάββατο και αυτή θα είναι η τελευταία προπόνηση πριν τον εντός έδρας αγώνα (17/1, 17:15) με τον Πλατανιά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x