Stoiximan Super League

Απορία Παναθηναϊκού για την «ανησυχία» Μποροβήλου

Εντύπωση και απορία προκάλεσε στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού η «ανησυχία - ανάγκη» (όπως την χαρακτηρίζουν) του Γιώργου Μποροβήλου να δώσει οδηγίες σχετικά με τα πρακτικά του… επεισοδιακού Δ.Σ.

«Φούντωσε» ξανά η μάχη γύρω από το περιβόητο Δ.Σ. προ καιρού, όπου είχαν ανάψει τα αίματα και υπήρξε φραστικό επεισόδιο μεταξύ Βαγγέλη Μαρινάκη και Γιάννη Αλαφούζου.

Την ώρα λοιπόν που στον Παναθηναϊκό... επιβεβαιώθηκαν οι υποψίες για εσκεμμένη αλλοίωση των πρακτικών και ο Γιώργος Μποροβήλος απέκρουσε τις εν λόγω κατηγορίες, οι πράσινοι πήραν θέση.

Εκφράζοντας απορίες για την «ανάγκη - ανησυχία» (όπως την χαρακτηρίζουν) του προέδρου της Σούπερ Λίγκας να δώσει... έξτρα οδηγίες (όπως ο ίδιος αποκάλυψε) στον αρμόδιο για την απομαγνητοφώνηση.

«Ο Παναθηναϊκός δεν εξέφρασε κανένα προβληματισμό για τον επαγγελματισμό του στελέχους – γραμματέα που ήταν επιφορτισμένος για την απομαγνητοφώνηση. Εκείνο που μας προκαλεί εντύπωση και απορία είναι ποια ήταν η ανησυχία – ανάγκη που ένοιωσε ο κ. Μποροβήλος ώστε να του πει να κάνει τη δουλειά και το καθήκον του με τον τρόπο που τον έκανε πάντα…», λένε χαρακτηριστικά στο τριφύλλι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x