Stoiximan Super League

Αστέρας Τρίπολης: Η επιθυμία του Λύρατζη και το… ψάξιμο του Τσιφτσή

Ο Λευτέρης Λύρατζης γνώριζε για το ενδιαφέρον άλλων δύο ελληνικών ομάδων, αλλά έχει επιλέξει τον Αστέρα Τρίπολης και ο δανεισμός του θα ολοκληρωθεί σύντομα. Τι παίζει με τον Τσιφτσή και τη Ράκοφ.

Το 2024 έχει μπει ιδανικά για τον Αστέρα Τρίπολης. Οι Αρκάδες ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους με απίθανη νίκη απέναντι στον Άρη, επικρατώντας 3-2 και ενώ βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-0 στο 14ο λεπτό.

Μία ημέρα μετά οι «κιτρινομπλέ» ανακοίνωσαν την απόκτηση του ποιοτικού χαφ και αρχηγού της εθνικής Λευκορωσίας, Εβγκένι Γιαμπλόνσκι, μια μεταγραφή για την οποία είχατε ενημερωθεί μέσω του sportfm.gr. Όπως είχατε διαβάσει και για τον Λευτέρη Λύρατζη, η απόκτηση του οποίου επί της ουσίας ήταν στα σκαριά.

Ο 23χρονος δεξιός μπακ αναμένεται να ολοκληρώσει τον εξάμηνο δανεισμό του από τον ΠΑΟΚ στον Αστέρα Τρίπολης σύντομα. Ο ίδιος γνώριζε το ενδιαφέρον που υπήρξε από Πανσερραϊκό και Ατρόμητο επίσης, αλλά αποφάσισε να επιλέξει την πρόταση των Αρκάδων. Και μένει να φανεί, αν ο Αστέρας μπορεί να καταφέρει να τον διατηρήσει στο ρόστερ του και μετά το φινάλε της σεζόν, πραγματοποιώντας μια συμφέρουσα συμφωνία με τον «δικέφαλο του βορρά».

Η απόκτηση του Λύρατζη και η πιθανότητα παραμονής του και μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής χρονιάς, θα αποτελεί μια κίνηση επιπέδου και… συμπλήρωσης του ελληνικού κορμού που χτίζει ο Μίλαν Ράσταβατς με τους συνεργάτες του και τη διοίκηση. Χριστόπουλος, Σουρλής, Ζουγλής, οι νεαροί Κωστέας, Προύντζος αλλά και ορισμένα ακόμη παιδιά που έχουν υπογράψει επαγγελματικά συμβόλαια, ανήκουν στην κατηγορία αυτή. Άλλοι παίρνοντας λιγότερο χρόνο συμμετοχής, άλλοι περισσότερο. Υπάρχουν φυσικά και πιο έμπειροι Έλληνες παίκτες όπως οι Χουχούμης, Μάντζης, Καλτσάς, αλλά και η αμιγώς ελληνική τριάδα τερματοφυλάκων.

Μιας και αναφέρουμε τη θέση του γκολκίπερ, να τονίσουμε εδώ πως ο Αντώνης Τσιφτσής δεν αποκλείεται να αποχωρήσει από τη Ράκοφ. Το καλοκαίρι πήγε δανεικός, με τους Πολωνούς να δίνουν και ένα ικανοποιητικό ποσό στους Αρκάδες ως ενοίκιο, αλλά δεν έχει πάρει ευκαιρίες. Και ο ίδιος γνωρίζει πως στα 24 του, επιθυμεί να έχει χρόνο συμμετοχής για να δείχνει τις ικανότητές του. Μένει να φανεί αν υπάρχει περίπτωση επιστροφής του στον Αστέρα εν μέσω της μεταγραφικής περιόδου που διανύουμε ή αν αποχωρήσει από τους Πολωνούς και ψαχτεί για κάποιον άλλο δανεισμό, σε ομάδα που θα του εμπιστευτεί τη φανέλα του βασικού τερματοφύλακα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x