Stoiximan Super League

Αστέρας Τρίπολης-Κηφισιά: Νίκη και περιμένουν οι γηπεδούχοι, για νέο αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι

Ο Αστέρας Τρίπολης στις 15:00 θα υποδεχθεί την Κηφισιά, για την 25η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Η 25η αγωνιστική της Stoiximan Super League ανοίγει με το παιχνίδι του Αστέρα Τρίπολης με την Κηφισιά στις 15:00 (bwinΣΠΟΡ FM 94,6, sportfm.gr, Nova).

Ένα κρίσιμο ματς για τους Αρκάδες οι οποίοι πρέπει να κάνουν το 2/2 στο φινάλε του πρωταθλήματος, περιμένοντας τα... ευχάριστα στα αντίστοιχα παιχνίδια της Λαμίας (σσ. ο Αστέρας δεν θέλει οι Φθιωτοί να πάρουν πάνω από έναν πόντο), για να εξασφαλίσουν την είσοδό τους στα playoffs. Με την ομάδα των Βορείων Προαστίων από τη μεριά της να αναζητά δεύτερο σερί εκτός έδρας θετικό αποτέλεσμα!

Ο Αστέρας λοιπόν την περασμένη αγωνιστική γνώρισε την ήττα από τον Ολυμπιακό με 2-1 στο Φάληρο, ωστόσο πραγματοποίησε μια εξαιρετική εικόνα κόντρα σε έναν φορμαρισμένο αντίπαλο και μια από τις κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος. Αφήνει πίσω, όμως, αυτό το παιχνίδι και καλείται να πάρει σήμερα το τρίποντο, περιμένοντας απώλεια βαθμών της Λαμίας στο Περιστέρι. Εντός έδρας οι Αρκάδες προέρχονται από τέσσερα διαδοχικά ματς χωρίς ήττα, ωστόσο στο πιο πρόσφατο έφεραν 2-2 με τον Παναιτωλικό και το εν λόγω αποτέλεσμα ενδέχεται να αποδειχτεί κομβικό στη μάχη που δίνουν για την εξάδα.



Ο Μίλαν Ράσταβατς και οι παίκτες του καλούνται, λοιπόν, να διαχειριστούν σωστά το παιχνίδι και να αποφύγουν μία γκέλα, η οποία αν γίνει θα τους οριστικοποιήσει τη συμμετοχή στα playouts! Το ρεκόρ των κιτρινομπλέ στη σεζόν είναι 9-3-12, ενώ εντός έδρας έχουν 5-2-5 και θέλουν να κλείσουν με τον καλύτερο τρόπο τα παιχνίδια στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης".

Ο Σέρβος τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του ξανά τον Χουάν Μουνάφο, ο οποίος χθες διέψευσε δημοσιεύματα περί απόσυρσης από την ενεργό δράση, με τον Αργεντινό να είναι έτοιμος στο επόμενο παιχνίδι κόντρα στον Πανσερραϊκό. ενώ εκτός είναι και ο τιμωρημένος Νίκος Ζουγλής. Την ίδια ώρα, στην αποστολή μετά από καιρό επέστρεψε ο Νίκος Παπαδόπουλος, ενώ υπολογίζονται ξανά οι Χουλιάν Μπαρτόλο, Έρβιν Τζουκάνοβιτς.

Αναλυτικά η αποστολή: Παπαδόπουλος, Γραμματικάκης, Τσιφτσής, Χουχούμης, Καρμόνα, Πίτσου, Καστάνιο, Λύρατζης, Άλβαρες, Τζουκάνοβιτς, Γκος, Γιαμπλόνσκι, Μπαρτόλο, Παλάσιος, Σουρλής, Σίτο, Αλάγκμπε, Μιριτέλο, Ρεγκίς, Μάντζης, Καλτσάς.

Από την άλλη, η Κηφισιά ήρθε ισόπαλη 1-1 κόντρα στον Παναθηναϊκό και πήρε σπουδαίο πόντο, αφού καταλαβαίνει κανείς τον βαθμό της δυσκολίας του αγώνα. Μάλιστα, αν το σύνολο του Κώστα Μπράτσου ήταν πιο προσεκτικό, θα μπορούσε να φύγει από τη Λεωφόρο ακόμη και με ένα σπουδαίο τρίποντο στη μάχη της παραμονής. Η ομάδα των Βορείων Προαστίων στα τελευταία παιχνίδια έχει ανέβει και με την έλευση του Κώστα Μπράτσου στην τεχνική ηγεσία έχει βελτιωθεί σημαντικά, προσπαθώντας να μαζέψει όσους περισσότερους βαθμούς μπορεί ενόψει των playouts όπου και θα παίξει τα... ρέστα της για την παραμονή.



Η Κηφισιά βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και προφανώς έχει κάτι περισσότερο από ανάγκη αυτή τη νίκη για να μην βρίσκεται σε κίνδυνο. Μέχρι τώρα μετράει 3 νίκες, 8 ισοπαλίες και 13 ήττες και έχει 17 βαθμούς, ενώ το τελευταίο διάστημα είναι βελτιωμένη εκτός έδρας, αφού έχει 1 νίκη, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες στα πέντε πιο πρόσφατα ματς, στα τέσσερα εκ των οποίων έχει σκοράρει κιόλας.

Ο Κώστας Μπράτσος έχει ξανά διαθέσιμους στην αποστολή τους Γκόμπελιτς, Σπίνο και Σολόα, που εξέτισαν τις τιμωρίες τους, ωστόσο εκτός μάχης παραμένουν Παπασάββας, Σναϊντερλάν, οι τραυματίες μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό, Μποτία και Τσάπαν, καθώς και οι Κρίστινσον, Ίλιεφ, Σμπώκος, Αντούνες και Αντερέγκεν.

Αναλυτικά η αποστολή: Αναγνωστόπουλος, Αντωνόπουλος, Νικοπολίδης, Βαφέας, Παρράς, Γκόμπελιτς, Μιλίτσεβιτς, Σπίνος, Τεϊσέιρα, Τσανάτζια, Πρίτσας, Νίνης, Γιόβαντσιτς, Σολόα, Κωνσταντακόπουλος, Οζέγκοβιτς, Τετέι, Μενέντες, Κρισιούμα, Κλωναρίδης, Μπιφουμά.

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, ο Αστέρας Τρίπολης είχε επικρατήσει με 3-1 της Κηφισιάς στην Καισαριανή και στο «Μιχάλης Κρητικόπουλος».

Πιθανές ενδεκάδες:

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής - Λύρατζης, Καστάνιο, Τζουκάνοβιτς, Άλβαρες - Αλάγκμπε, Γιαμπλόνσκι - Καλτσάς, Μπαρτόλο, Κρέσπι - Μιριτέλο.

Κηφισιά (Κώστας Μπράτσος): Αναγνωστόπουλος - Γκόμπελιτς, Τεϊσέιρα, Βαφέας, Μιλίτσεβιτς - Τσανάτζια, Σολόα - Κρισιούμα, Μενέντες, Μπιφουμά - Οζέγκοβιτς

Διαιτητής: Μανούχος
Βοηθοί: Ψάρρης, Οικονόμου
Τέταρτος: Κατοίκος
VAR: Τσαγκαράκης, Σινιοράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x