Stoiximan Super League

Αστέρας Τρίπολης-Παναιτωλικός: Να πλησιάσουν εξάδα οι μεν, για την ανάσα οι δε

Ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται στις 18:00 τον Παναιτωλικό, για την 23η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Στις 18:00 η αναμέτρηση του Αστέρα Τρίπολης με τον Παναιτωλικό κλείνει την αυλαία της 23ης αγωνιστικής (bwinΣΠΟΡ FM, sportfm.gr, Novasports). Ένα άκρως ενδιαφέρον παιχνίδι για πολλούς και διάφορους λόγους, με τους Αρκάδες να αναζητούν το τρίποντο που θα τους κρατήσει σε επαφή με τα Playoffs και οι Αγρινιώτες ψάχνουν το αποτέλεσμα που θα τους δώσει βαθμολογική ανάσα.

Ο Αστέρας λοιπόν είναι μαζί με τη Λαμία οι δυο διεκδικητές για την εξάδα. Ωστόσο, την περασμένη αγωνιστική ηττήθηκε από την ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου, η οποία μεν έχει δυσκολότερο πρόγραμμα από τους Αρκάδες, αλλά έδειξε στη Λεωφόρο (2-2) κόντρα στον Παναθηναϊκό πως δεν θα… πέσει αμαχητί. Βρίσκεται στο +5 και κάπως έτσι, ο Αστέρας θέλει να ρίξει τη διαφορά στους 2 βαθμούς για να συνεχίσει να ελπίζει.

Κάπως έτσι, το τρίποντο στο σημερινό ματς είναι κάτι παραπάνω από… αναγκαίο για την ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς, η οποία μετράει τρία διαδοχικά τρίποντα εντός έδρας και θέλει να κάνει καρέ νικών. Και φυσικά, δεν την παίρνει να γκελάρει αφού την επόμενη αγωνιστική έχει το δύσκολο εκτός έδρας ματς με τον Ολυμπιακό! Ο Σέρβος τεχνικός δεν θα έχει ξανά στη διάθεσή του τον κομβικό Χουάν Μουνάφο, ο οποίος ακόμα δεν έχει ξεπεράσει ένα πρόβλημα τραυματισμού που αποκόμισε στο ματς με τον Ατρόμητο. Αντίθετα επέστρεψε ο Λευτέρης Λύρατζης, ο νεαρός Κακαδιάρης και ο Χουλιάν Παλάσιος συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά στην αποστολή.

Αναλυτικά η αποστολή: Γραμματικάκης, Κακαδιάρης, Τσιφτσής, Χουχούμης, Καστάνιο, Λύρατζης, Άλβαρες, Χριστόπουλος, Τζουκάνοβιτς, Γκος, Γιαμπλόνσκι, Βαλιέντε, Μπαρτόλο, Παλάσιος, Σίτο, Αλάγκμπε, Ζουγλής, Μιριτέλο, Κρέσπι, Μάντζης, Καλτσάς.

Από την άλλη, ο Παναιτωλικός την περασμένη αγωνιστική επικράτησε με 1-0 του Ατρομήτου, παίρνοντας μια σημαντική βαθμολογική ανάσα. Από τότε που έχει αναλάβει την ομάδα ο Γιάννης Πετράκης, η ομάδα του Αγρινίου έχει ανέβει και δείχνει καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με την αρχή. Παρότι είναι χαμηλά, δείχνει πως έχει ποιοτικότερο ρόστερ και συνολικά εμφανίζει καλύτερο πρόσωπο από τους υπόλοιπους που μάχονται για την παραμονή. Και έχει φυσικά, την κούραση από το παιχνίδι που έδωσε προ ημερών στο γήπεδό του με αντίπαλο τον Άρη, χάνοντας με 1-0 στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό για το Κύπελλο Ελλάδας.

Στον πρώτο γύρο ο Παναιτωλικός είχε ηττηθεί από τον Αστέρα στο Αγρίνιο και γενικά η μεταξύ τους ιστορία δεν τον ευνοεί και πολύ, έχοντας μόλις μία νίκη στην ιστορία της στην Τρίπολη. Παράλληλα, ο Γιάννης Πετράκης δεν έχει καταφέρει να νικήσει ποτέ τον Μίλαν Ράσταβατς! Η ομάδα του Κρητικού τεχνικού βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 11η θέση με 18 βαθμούς και μετράει μέχρι στιγμής 4 νίκες, 6 ισοπαλίες και 12 ήττες.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν υπολογίζει τον Μαυρία που ένιωσε ενοχλήσεις στον δικέφαλο, ενώ επιπλέον εκτός έχουν μείνει οι Μπακάκης, Μπαλντασάρα, Σενγκέλια, Μαλής. Αντιθέτως, για πρώτη φορά συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ο Μπαμπόκ.

Αναλυτικά η αποστολή: Tαμπίντζε, Μλάντεν, Οικονόμου, Καρέλης, Μπελεβώνης, Χουάνπι, Χατζηθεοδωρίδης, Τσάβες, Φρ. Ντουάρτε, Λομόνακο, Μπουζούκης, Ντίας, Τορεχόν, Μπ. Ντουάρτε, Στεργιάκης, Μπαμπόκ, Πέρες, Τσιγγάρας, Πέδρο, Στάγιτς, Λιάβας.

Πιθανές ενδεκάδες:
Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Γραμματικάκης – Λύρατζης, Καστάνιο, Τζουκάνοβιτς, Άλβαρες – Γκος, Γιαμπλόνσκι – Καλτσάς, Μπαρτόλο, Κρέσπι – Μιριτέλο.

Παναιτωλικός (Γιάννης Πετράκης): Στεργιάκης – Λιάβας, Οικονόμου, Μπ. Ντούαρτε, Στάγιτς, Τορεχόν – Τσιγγάρας, Χατζηθεοδωρίδης, Χουάνπι – Καρέλης, Λομόνακο.

Διαιτητής: Κουμπαράκης
Βοηθοί: Ψαρρής, Κορώνας
VAR: Κατοίκος, Στάικος
Τέταρτος: Κατσικογιάννης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x