Stoiximan Super League

Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΣ Γιάννινα: Για το 2/2 οι γηπεδούχοι, για το αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι

Ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα στις 15:00, για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση στις 15:00, μια ώρα άκρως… ποδοσφαιρική στην Ελλάδα! Ο Αστέρας υποδέχεται στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» τον ΠΑΣ Γιάννινα, για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Οι γηπεδούχοι αναζητούν το 2/2 στο «σπίτι» τους στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2014/15, θέλοντας να αναρριχηθούν περισσότερο βαθμολογικά. Ένα παιχνίδι που αναμένεται να έχει αρκετό κόσμο στις κερκίδες, αφού υπάρχει μεγάλη ζήτηση για τα εισιτήρια μετά και το κάλεσμα που έχουν απευθύνει οι Αρκάδες, με τους ποδοσφαιριστές και τη διοίκηση να θέλουν να μαζέψουν στο γήπεδο όσο περισσότερους φιλάθλους μπορούν.

Την περασμένη αγωνιστική λοιπόν, πριν τη διακοπή για τις εθνικές, ο Αστέρας γνώρισε την ήττα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» από τον Άρη (3-2) στην επιστροφή του Άκη Μάντζιου στο τιμόνι των «κίτρινων». Οι Αρκάδες έχουν δύο ήττες σε ισάριθμες εκτός έδρας δοκιμασίες στη Θεσσαλονίκη, αλλά και το 3-0 επί του ΟΦΗ εντός έδρας. Προσφάτως, έδωσαν και φιλικό με την Κηφισιά, επικρατώντας 1-0 με γκολ του Μπαρτόλο, με τους Βίκο, Ντιαρά να παίρνουν χρόνο συμμετοχής.

Οι δύο προαναφερθέντες βρίσκονται στην αποστολή, με τον Μίλαν Ράσταβατς να μην υπολογίζει την ίδια ώρα στους Αλάγκμπε, Βαλιέντε και Ζουγλή.

Αναλυτικά η αποστολή: Παπαδόπουλος, Σγουρής, Γραμματικάκης, Γκαρθία, Χουχούμης, Καρμόνα, Πίτσου, Καστάνιο, Άλβαρες, Γκρόζντανιτς, Χριστόπουλος, Τζουκάνοβιτς, Μπαρτόλο, Μουνάφο, Βίκο, Σουρλής, Ντιαρά, Σίτο, Μιριτέλο, Κρέσπι, Μάντζης, Καλτσάς.

Από την άλλη μεριά, ο ΠΑΣ Γιάννινα γνώρισε την ήττα την προηγούμενη αγωνιστική με 1-0 από τον Παναθηναϊκό, με την ομάδα του Θανάση Στάικου να το παλεύει, αλλά να βρίσκει απέναντί του μια πολύ ποιοτική ομάδα όπως το «τριφύλλι» και να… λυγίζει εν τέλει.

Ο «Άγιαξ» της Ηπείρου μετράει μια νίκη, μια ισοπαλία και μια ήττα και βρίσκεται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 4 βαθμούς. Ο ΠΑΣ αναζητά το θετικό αποτέλεσμα στην Τρίπολη, όπου τελευταία φορά είχε φύγει νικητής το 2021, αλλά συνολικά δεν έχει και την καλύτερη δυνατή παράδοση (6 ήττες, 5 ισοπαλίες και 2 νίκες).

Εκτός αποστολής για το παιχνίδι έμειναν ο Πέδρο Κόντε και ο Ιάσων Κύρκος, με τον Στάικο να καλείται να βρει εκ των έσω τη λύση για την κορυφή της επίθεσης. Να σημειωθεί πως ο ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε και την απόκτηση του Τζόσεφ Έφορντ, ο οποίος φυσικά έμεινε εκτός αφού δεν έχει προλάβει καλά-καλά να γνωρίσει τους συμπαίκτες του.

Αναλυτικά, η αποστολή αποτελείται από τους: Κλέιμαν, Αθανασίου, Βρακάς, Σόρια, Μπακαδήμας, Παντελάκης, Μπορταγκαράι, Εραμούσπε, Πανάγου, Τσαούσης, Κιάκος, Ριένστρα, Καραχάλιος, Λιάσος, Τζίνο, Λώλης, Τζίμας, Γκάρο, Μπάλαν, Ροσέρο, Παμλίδης και Λεό.

Πιθανές ενδεκάδες:
Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος - Καρμόνα, Καστάνιο, Τζουκάνοβιτς, Άλβαρες - Μουνάφο, Ντιαρά - Σίτο, Μπαρτόλο, Κρέσπι - Μιριτέλο.

ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος): Κλέιμαν – Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Τσαούσης – Καραχάλιος, Τζίνο, Τζίμας – Ροσέρο, Λεό, Παμλίδης.

Διαιτητής: Γκάμαρης (Αθηνών)
Βοηθοί: Κούλα Χασάν (Ξάνθης), Μωϋσιάδης (Γρεβενών)
4ος: Βάτσιος (Δυτ. Αττικής)
VAR: Ευαγγέλου (Αθηνών)
AVAR: Σαμοϊλης (Αθηνών)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x