Stoiximan Super League

Ικανοποίηση στον Αστέρα για τη μεγάλη ζήτηση εισιτηρίων ενόψει ΠΑΣ!

Αυξημένη είναι η ζήτηση στα εισιτήρια του Αστέρα Τρίπολης για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τον κόσμο να κινητοποιείται και για την αγορά διαρκείας.

Το 2/2 θέλει να κάνει ο Αστέρας Τρίπολης στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης την Κυριακή κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι των Αρκάδων κόντρα στον ΟΦΗ (3-0) είχαν κοπεί περίπου 1.800 εισιτήρια και όπως είναι λογικό ο Αστέρας θέλει να μαζέψει τον κόσμο στο γήπεδό του ξανά, ώστε να έχει τη στήριξή του κάθε φορά που παίζει στην Τρίπολη. Άλλωστε, όσο το δυνατόν περισσότεροι οπαδοί στο γήπεδο, τόσο καλύτερη ατμόσφαιρα και... κίνητρο προς τους ποδοσφαιριστές για ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα.

Δυο ποδοσφαιριστές της ομάδας λοιπόν, ο Χουάν Μουνάφο και ο Νίκος Παπαδόπουλος απηύθυναν κάλεσμα στον κόσμο για να βρεθεί στο Κολοκοτρώνης την Κυριακή όπου θα αντιμετωπίσουν την ομάδα του Θανάση Στάικου.

«Γεμίζουμε το σπίτι μας. Την Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου στις 15:00, Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΣ Γιάννινα».

Επιπλέον, η ώρα που θα διεξαχθεί ο αγώνας είναι στα υπέρ, αφού είναι νωρίς το μεσημέρι και επιπλέον θα βρίσκεται και η ακαδημία του Αστέρα, όπως και στο ματς με τους Κρητικούς.

Η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται καθημερινά, ενώ η πώληση στα διαρκείας, επίσης, είναι αυξημένη και όλα δείχνουν πως στο ερχόμενο ματς αναμένεται να υπάρξει αρκετός κόσμος, ίσως και περισσότερος από το πρώτο παιχνίδι της σεζόν.







Υπενθυμίζουμε πως πριν από το παιχνίδι, από τις 10:00 ως και την έναρξή του, θα μαζεύονται πράγματα για τους πλημμυροπαθείς στη Θεσσαλία μετά από συνεργασία των οργανωμένων οπαδών, Tigers, και της αρκαδικής ΠΑΕ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x