Stoiximan Super League

Όσα είπαν Ράσταβατς-Στάικος στην συνέντευξη Τύπου

Η συνέντευξη Τύπου του Μίλαν Ράσταβατς και του Θανάση Στάικου μετά το 2-2 του Αστέρα Τρίπολης με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Αστέρας έμεινε στο 2-2 με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τρίπολη, για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ο Μίλαν Ράσταβατς και ο Θανάσης Στάικος μίλησαν στην συνέντευξη Τύπου και αναφέρθηκαν στο παιχνίδι.

Όσα είπε αρχικά ο Ράσταβατς:
«Παίξαμε ένα καλό παιχνίδι σήμερα, κρίμα που δεν πήραμε τους τρεις πόντους αν και πιάσαμε αυτή την απόδοση. Θεωρώ πως σε κάποια κομμάτια ήμασταν αρκετά καλοί, δεν ήμασταν καλοί στη δημιουργία καθαρών ευκαιριών. Από την άλλη δυο λάθη στοίχισαν δυο γκολ, προσωπικά είμαι ικανοποιημένος είδα ότι το στυλ παιχνιδιού στο οποίο είμαστε θιασώτες, έχουμε αυτή την θετική προσέγγιση δηλαδή να είμαστε κυρίαρχοι και να δημιουργούμε ευκαιρίες, να έχεις την μπάλα στα πόδια σου.

Είναι κάτι το οποίο σήμερα μπορεί να μην μας έδωσε αυτό που αξίζαμε, αλλά είναι ένας δρόμος για να δούμε την ομάδα και τα αποτελέσματα που θέλουμε. Οι παίκτες προσπάθησαν πάρα πολύ με ζέστη λόγω της ώρας αλλά μας βοήθησαν και εκείνοι που μπήκαν και θεωρώ πως αυτή είναι η σωστή συμπεριφορά και αντιμετώπιση. Για τον ΠΑΣ ξέραμε ότι είναι μια ομάδα με πολλούς έμπειρους παίκτες και ξέραμε τον τρόπο παιχνιδιού, οπότε καλή επιτυχία και σε αυτούς και σε εμάς για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος»,
ανέφερε αρχικά ο Σέρβος τεχνικός και ύστερα απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Όσα είπε ο Στάικος:
«Σήμερα γνωρίζαμε ότι θα αντιμετωπίζαμε έναν ποιοτικό αντίπαλο που παίζει με συγκεκριμένο τρόπο και αρχές. Εξαρχής ξέραμε ότι θα είχαμε δύσκολη δουλειά. Στο πρώτο ημίχρονο παρουσιαστήκαμε νωθροί όσον αφορά το ένας εναντίον ενός, στα πλάγια δεν μπορούσαμε να πιέσουμε σε ατομικά μαρκαρίσματα και δεν μπορούσαμε να ελέγξουμε τις σέντρες και τις πλαγιοκοπήσεις των αντιπάλων. Ωστόσο όποτε ανακτούσαμε την κατοχή στον χώρο του άξονα δημιουργούσαμε επικίνδυνες καταστάσεις στις αντεπιθέσεις.

Στο δεύτερο ημίχρονο αμυντικά ισορροπήσαμε και δεν απειληθήκαμε ουσιαστικά. Ο Αστέρας είχε εδαφική υπεροχή και την κατοχή της μπάλας αλλά οι παίκτες αντεπεξήλθαν. Το πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος, η ομάδα μας ποντάρει στο ομαδικό πνεύμα και θα συνεχίσει να προσπαθεί για τους βαθμούς σε οποιοδήποτε γήπεδο».


Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε την συνέντευξη Τύπου των δυο προπονητών:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x