Stoiximan Super League

Αθανασίου: «Πάνοπλος για ένα μήνα φωτιά ο Παναθηναϊκός - Χτίζει το τμήμα σκάουτινγκ ο Παπαδημητρίου»

Ο Νίκος Αθανασίου τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM ότι το ευρωπαϊκό μέλλον του Παναθηναϊκού θα κριθεί μέσα στον Σεπτέμβρη και αναφέρθηκε στις άμεσες κινήσεις που θα κάνει ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας.

Τις προτεραιότητες του Παναθηναϊκού από εδώ και πέρα, με κορυφαία εκείνη της στελέχωσης του τμήματος σκάουτινγκ, κατέγραψε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου.

«Προτεραιότητα για τον Παναθηναϊκό είναι η ανανέωση του συμβολαίου του Μπρινιόλι και είναι και πράγματα που θα αρχίσουν να γίνονται από σήμερα. Ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος και αν δεν γυρίσει ο κόσμος ανάποδα δεν θα κάνει άλλη μεταγραφή. Ωστόσο θα ενεργοποιηθεί και θα αρχίσει ο Γιάννης Παπαδημήτριου να χτίζει από το μηδέν το τμήμα σκάουτινγκ, για να μπορεί ο Παναθηναϊκός να βρίσκει τις δικές του περιπτώσεις και να μην περιμένει τα πάντα από τους ατζέντηδες. Παράλληλα θα τρέξει τις δικές του προτεραιότητες, όταν υπάρξει κάτι με τον Μπρινιόλι θα το πούμε», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού αναφέρθηκε και στα… καλά μαντάτα από το μέτωπο των διεθνών, με τον Βέρμπιτς να παίζει χθες και να υπολογίζεται κανονικά για το σαββατιάτικο ματς των «πράσινων» με τον Παναιτωλικό και τον Μλαντένοβιτς που είχε μια ακόμα πολύ καλή συνεργασία με τον Μίτροβιτς, στη Σερβία.

Ενώ ο Αθανασίου επισήμανε πως με τα υπάρχοντα δεδομένα, οι Αϊτόρ, Τζούριτσιτς, Γεντβάι και Κλεϊνχέισλερ θα είναι στην διάθεση του Παναθηναϊκού για τον… μήνα φωτιά, στον οποίο θα κριθεί σε πολύ σημαντικό βαθμό η συνέχεια του στο Europa League.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x