Stoiximan Super League

Αθανασίου: «Πρέπει να κάνει μια γερή αυτοκριτική ο Παναθηναϊκός - Πολλά παραπάνω από μια πρόκριση το ματς της Τετάρτης»

Ο Νίκος Αθανασίου επισήμανε στον bwinΣΠΟΡ FM τη σημασία της ρεβάνς του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ για... αμφότερους αλλά και ότι η εικόνα του με τη Λαμία χρίζει αυτοκριτικής ενώ μίλησε για τις απουσίες.

Η γκέλα του Παναθηναϊκού με τη Λαμία καθιστά αφενός επιτακτική την αυτοκριτική, αφετέρου μεγαλώνει το «πρέπει» για τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ, όπως σχολίασε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου.

«Το διπλό του Ολυμπιακού στην Τούμπα έκανε ακόμα χειρότερη την γκέλα του Παναθηναϊκού. Αν είχε κάνει αυτό που έπρεπε, θα ήταν μόνος πρώτος και στο +2. Του κόστισε, όπως του κόστισαν πέρυσι με τον Ιωνικό και με τον Βόλο και θα δούμε πόσο περισσότερο στο τέλος της ημέρας. Το καλό είναι ότι υπάρχει παιχνίδι άμεσα, για να έχει ένα κανονάκι να φτιάξει την ψυχολογία του. Το ματς της Τετάρτης, όπως έχουν έρθει τα πράγματα, είναι πολλά παραπάνω από μια πρόκριση. Ίσως περισσότερο για τον ΠΑΟΚ. Θα πρέπει ο Παναθηναϊκός να κάνει μια γερή, μια πολύ καλή αυτοκριτική για την εικόνα του στο ματς με τη Λαμία, ενόψει αυτού του ματς. Και στο ανασταλτικό κομμάτι, όπου έχει δύο τραγικά λάθη στα γκολ, αλλά και δημιουργικά όπου ήταν κυρίαρχος μόνο από το 46’ μέχρι το 60’. Ήταν πολύ κακός στο κομμάτι της διαχείρισης μετά το 2-2, πηγαίνοντας συνέχεια σε σέντρες. Μέχρι το βράδυ του Σαββάτου είχε μόνο μια γκέλα, πάντως, με τον Ατρόμητο», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, μιλώντας για τους τραυματίες, ο ρεπόρτερ του σταθμού δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα για το πόσο θα μείνουν εκτός Βέρμπιτς και Χουάνκαρ, που δεν θα παίξουν πάντως στην ρεβάνς των «πράσινων» με τον ΠΑΟΚ, σε αντίθεση με τον Ιωαννίδη ο οποίος θα είναι στην αποστολή και ανάλογα με την εξέλιξη ίσως μπει στο ματς.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x