Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Δύσκολο να την έβγαζε χωρίς άλλη απώλεια με μικρομεσαίο ο Παναθηναϊκός - Φάνηκαν αφελείς οι παίκτες του»

Ο Τάσος Νικολογιάννης εξήγησε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM τους λόγους που έφεραν την ισοπαλία του Παναθηναϊκού με τη Λαμία και έκανε ειδική μνεία στο ρεκόρ που είχε κόντρα στις «μικρότερες» θεωρητικά ομάδες.

Τα παρελκόμενα της ήττας του Παναθηναϊκού από τη Λαμία και το πως προέκυψε αυτή, σχολίασε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«O Παναθηναϊκός ένα κακό σαββατοκύριακο, που ξεκίνησε με την γκέλα με τη Λαμία. Η αλήθεια είναι ότι ήταν η ομάδα που είχε τις μικρότερες απώλειες από τους μικρομεσαίους και θα ήταν δύσκολο να βγάλει την χρονιά έτσι. Αν είχε κερδίσει, με τα αποτελέσματα που ακολούθησαν θα ήταν πρώτος και θα είχε καλύτερη ψυχολογία. Πέρυσι μετρούσαμε τους βαθμούς με ΟΦΗ, Ιωνικό και Βόλο, ας ελπίσουμε να μην συμβεί το ίδιο και φέτος. Ίσως λίγο υποτιμήθηκε η Λαμία από όλο τον οργανισμό του Παναθηναϊκού και αυτό ήταν λάθος, γιατί είναι σε καλή κατάσταση. Όταν κάνεις πρωταθλητισμό είσαι υποχρεωμένος αυτά τα ματς, και ειδικά όπως εξελίχθηκε με το αριθμητικό πλεονέκτημα, να είσαι σε εγρήγορση και να τα κερδίζεις. Είναι αφελείς οι παίκτες, δεν γίνεται να δέχεσαι δύο γκολ από ομάδα με 10, ήταν σε πανικό», τόνισε σχετικά.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι οι παίκτες του «τριφυλλιού» πίστεψαν στο 2-1 πως τελείωσε το ματς αλλά αυτό δεν συνέβη και δέχτηκαν ένα πανομοιότυπο γκολ με το περσινό κόντρα στον ΟΦΗ, ενώ αναφέρθηκε και στο πρώτο τέρμα που «έφαγαν», δείχνοντας να έχουν θέματα αμυντικά.

Ενώ ο Νικολογιάννης σημείωσε ότι ο Ιωαννίδης θα είναι διαθέσιμος για τη ρεβάνς του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ, αφήνοντας ανοιχτό το αν θα παίξει και πόσο.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x