Stoiximan Super League

Αθανασίου: «Υποχρεωμένος για το 2Χ2 με Λαμία ο Παναθηναϊκός-Φιλαδέλφεια και Τούμπα θα καθορίσουν την έκβαση του τίτλου»

Ο Νίκος Αθανασίου επισήμανε στον bwinΣΠΟΡ FM ότι οι νίκες για τον Παναθηναϊκό κόντρα στη Λαμία είναι μονόδρομος και εκτίμησε πως τα δύο εκτός έδρας ντέρμπι θα αποβούν κρίσιμα για το πρωτάθλημα.

Οτιδήποτε άλλο πλην των έξι βαθμών στα δύο ματς με τη Λαμία… απαγορεύεται για τον Παναθηναϊκό, προκειμένου να διεκδικήσει στη συνέχεια τον τίτλο αρχικά στην OPAP Arena και μετά στην Τούμπα, όπως σχολίασε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου.

«Υπάρχει ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι με την Λαμία για τον Παναθηναϊκό, δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης. Είναι υποχρεωμένος να κάνει το 2Χ2 και να πάει να παίξει τον πρώτο τελικό με την ΑΕΚ. Αν δεν γίνουν πράγματα και θαύματα και κάνουν αμφότεροι δύο νίκες, νομίζω ότι το μεταξύ τους ντέρμπι θα είναι ένας πολύ μεγάλος τελικός όπου μόνο ο νικητής θα συνεχίσει να έχει μεγάλες ελπίδες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Το ματς της Φιλαδέλφειας και μετά εκείνο στην Τούμπα θα είναι αυτά που θα καθορίσουν την έκβαση για τον Παναθηναϊκό. Από την στιγμή που την έχει πατήσει ήδη μια φορά από την Λαμία, σε παιχνίδι μάλιστα που ήταν καλύτερος, θα πρέπει να είναι υποψιασμένος. Θα βρει απέναντί του μια ομάδα που θα τον περιμένει», σημείωσε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι ο κορμός του «τριφυλλιού» είναι λίγο πολύ συγκεκριμένος στο μυαλό του Τερίμ, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να παίξει με 4-4-2 την Κυριακή.

Ο Αθανασίου εκτίμησε πως πολύ δύσκολα θα φύγει, πλέον, από το κέντρο του Παναθηναϊκού ο Αράο, με τους Ακαϊντίν-Γεντβάι να συνθέτουν το δίδυμο στα στόπερ.

Ενώ επισήμανε ότι ελλοχεύει κίνδυνος τιμωρίας των «πράσινων», που έχουν κληθεί σε απολογία από την ΔΕΑΒ, για φερόμενη βίαιη είσοδο οπαδών τους στο γήπεδο πριν το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x