Stoiximan Super League

Ντέμης: «Στην περσινή ΑΕΚ θα έβαζε 30 γκολ ο Σπόραρ - Κακός ο διαιτητής στο Άρης-Παναθηναϊκός»

Διαβάστε τα όσα είπε ο Ντέμης Νικολαΐδης για τη νίκη του Παναθηναϊκού στο «Βικελίδης», τον Άντραζ Σπόραρ, αλλά και τη διαιτησία του αγώνα.

Τη νίκη του Παναθηναϊκού με σκορ 2-0 επί του Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» κλήθηκε να σχολιάσει ο Ντέμης Νικολαΐδης στην εκπομπή «Monday FC» των καναλιών NovaSports.

O παλαίμαχος επιθετικός εξέφρασε την άποψή του για τα όσα έκριναν την αναμέτρηση, αποθέωσε τον Άντραζ Σπόραρ, σχολίασε την κακή διαιτησία του Στάβρεφ αλλά έδωσε και την πρόβλεψή του για τον τελικό Κυπέλλου μεταξύ των δύο ομάδων.

Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή Monday FC:

Για τη νίκη του Παναθηναϊκού: «Ο Άρης ήταν πολύ καλός με πολλές τελικές, προβληματικός ο Παναθηναϊκός ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Δεν μπορούσε να σταματήσει τον Μορόν. Ο Ακαϊντίν που τα πήγε περίφημα με τον Λιβάι Γκαρσία, δεν μπορούσε να παίξει τον Μορόν με τίποτα! Ο Άρης ήταν καλύτερος από τον Παναθηναϊκό, αλλά άμα πας για πρωτάθλημα, πρέπει να κερδίζεις και έτσι, είχαν αυταπάρνηση οι πράσινοι.

Οι καλές ευκαιρίες του Παναθηναϊκού ήταν μακρινά σουτ με λίγες πιθανότητες για να μπουν γκολ. Υπάρχει ανάγνωση από τη στιγμή που πήρε το ματς, δεν κρίνω από το αποτέλεσμα για την αλλαγή του συστήματος από τον Τερίμ. Δεν έκαναν πιο παραγωγικό τον Παναθηναϊκό, ο Άρης πατούσε εύκολα στην περιοχή».


Για τον Σπόραρ: «Από πέρσι μιλάω για τον Σπόραρ, στην περσινή ΑΕΚ θα έβαζε 30 γκολ. Άψογο πλασέ, γρήγορη κίνηση στο γκολ».

Για τη διαιτησία του Στάβρεφ: «Ο διαιτητής ήταν όντως κακός, δεν βοήθησε το παιχνίδι. Δεν έβαζε κάρτες, έδινε ανάποδα φάουλ. Δεν θα έπρεπε να έρθει να παίξει. Ήταν πολύ σημαντική η νίκη μέσα στον Άρη για τον Παναθηναϊκό, γιατί έχει πιο βατά παιχνίδια, μέσα-έξω με τη Λαμία».

Για τη νέα αναμέτρηση των δύο ομάδων στον τελικό Κυπέλλου: «Το Κύπελλο είναι ένα ματς, το οποίο έχει πιθανότητες και ο Άρης να το πάρει. Είναι λίγο φαβορί, να το πάρει ο Παναθηναϊκός. 55-45 υπέρ του ΠΑΟ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x