Stoiximan Super League

Χωρίς πέντε κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Ατρόμητος

Χωρίς τους Τσιντώτα, Ρομπάιγ, Γιουμπιτάνα, Αθανασίου και Κιβρακίδη θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Ατρόμητος.

Με αρκετές απουσίες θα υποδεχτεί τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Ατρόμητος, το Σάββατο (16/3, 19:30) για την 1η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League.

Συγκεκριμένα, ο Σάσα Ίλιτς θα στερηθεί των υπηρεσιών πέντε ποδοσφαιριστών του. Εκτός αποστολής έμεινε ο Τσιντώτας που υπέστη κάκωση στο τρίτο μετακάρπιο στην προπόνηση της Πέμπτης (14/3), ο Ρομπάιγ που κρίθηκε ανέτοιμος λόγω του πρόσφατου τραυματισμού του, έχοντας όμως μπει στις τελευταίες προπονήσεις, ο Γιουμπιτάνα που συνεχίζει τη θεραπεία του μετά την επέμβασή του στους κοιλιακούς, ενώ τιμωρημένοι είναι οι Αθανασίου και Κιβρακίδης.

Αντίθετα σε σχέση με την προηγούμενη συνάντηση των δύο ομάδων, στις 3 Μαρτίου στα Γιάννενα (1-1), για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, επιστρέφουν οι Ασεβέδο (ήταν τραυματίας) και οι Τζαβέλλας, Ντε Μποκ, Βαλένσια και Κεσχρίντα που εξέτισαν τις ποινές τους.

Αναλυτικά, η αποστολή του Ατρομήτου: Μαρκετζάνι, Δήμος, Σάλτας, Κεσχρίντα, Τσακμάκης, Τζαβέλλας, Ασεβέδο, Ντε Μποκ, Πομόνης, Γκονθάλεθ, Φριντζόνσον, Κούντε, Έρλινγκμαρκ, Κούεν, Καμαρά, Βρακάς, Ντιρκς, Βαλένσια, Βέργος, Αντζιέλσκι, Τζοβάρας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x