Stoiximan Super League

Τον… χαβά του ο Ατρόμητος, χτίζει σερί και ανεβαίνει βαθμολογικά!

Με κεκτημένη ταχύτητα από τη στιγμή που ανέλαβε ο Σάσα Ίλιτς συνεχίζει ο Ατρόμητος, ο οποίος καθάρισε με 3-0 την Κηφισιά και έφτασε τους 19 βαθμούς, ανεβαίνοντας ακόμη περισσότερο στη βαθμολογία.

Έπιασε στον… ύπνο την Κηφισιά ο Ατρόμητος! Οι Περιστεριώτες εκμεταλλεύτηκαν το απίθανο πρώτο τους δεκάλεπτο στο ματς και πήραν προβάδισμα με τον Γιουμπιτάνα, βρήκαν δεύτερο γκολ σε μια ανύποπτη φάση και χάρη σε μια πανέξυπνη εκτέλεση φάουλ του Βαλένσια και… καθάρισαν με τον Βέργο στο φινάλε για να επικρατήσουν με 3-0 της ομάδας των Βορείων Προαστίων.

Κάπως έτσι, η ομάδα του Σάσα Ίλιτς συνεχίζει με κεκτημένη ταχύτητα από τη στιγμή που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία ο Σέρβος τεχνικός, παραμένοντας στο πρωτάθλημα για όγδοο διαδοχικό παιχνίδι αήττητη και ανεβαίνει βαθμολογικά, ούσα πλέον στους 19 βαθμούς και στην 8η θέση.

Δεύτερη «κολλητή» ήττα για την Κηφισιά, η οποία παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη και στην προτελευταία θέση με 11 βαθμούς, στο -3 από τη σωτηρία.

Στον Βόλο δοκιμάζεται την Κυριακή ο Ατρόμητος, στις Σέρρες κόντρα στον Πανσερραϊκό την ίδια ημέρα η Κηφισιά!

Ατρόμητος-Κηφισιά: 3-0

Στο μυαλό του κόουτς

Με 4-3-3 παρέταξε τον Ατρόμητο ο Σάσα Ίλιτς. Στην εστία ο Τσιντώτας και οι Κιβρακίδης, Ιμερέκοφ, Τζαβέλλας, Αθανασίου στην τετράδα της άμυνας. Έντερ, Φριντζόνσον, Κούεν στον άξονα, με τους Γιουμπιτάνα, Βαλένσια στα πλάγια και ο Αντζιέλσκι στην κορυφή της επίθεσης.

Ίδια διάταξη και από τον Ντέιβιντ Νίλσεν για την Κηφισιά. Στο τέρμα ο Αναγνωστόπουλος, με τους Γκόμπελιτς, Λαντρ, Βαφέα, Μασούρα στην άμυνα. Ιπαλίμπο, Παπασάββας, Κωνσταντακόπουλος στον άξονα, με τους Κρισιούμα, Αντερέγκεν στα πλάγια της επίθεσης και ο Οζέγκοβιτς ήταν ο μοναδικός προωθημένος.

Ατρόμητος-Κηφισιά: 3-0

To ματς

Πιο καλά είχε μπει ο Ατρόμητος στο ματς και είχε τον έλεγχο του αγώνα, με την ομάδα του Σάσα Ίλιτς να προσπαθεί να βρει ένα γρήγορο γκολ, ενώ αντίθετα η Κηφισιά έπαιζε κυρίως στις αντεπιθέσεις. Στο 8ο λεπτό τελικά οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ, όταν ο Αντζιέλσκι έκανε το τακουνάκι, ο Βαλένσια το γύρισμα, με τον Γιουμπιτάνα να αδειάζει έναν αντίπαλο και να εκτελεί για το 1-0.

Στη συνέχεια του αγώνα οι φιλοξενούμενοι πήραν μέτρα στο γήπεδο και προσπαθούσαν να βρουν χώρους στα αντίπαλα καρέ, ωστόσο απειλούσαν κυρίως από στημένες φάσεις. Ο Ατρόμητος συνέχιζε να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού και να κρατάει το προβάδισμά του και έτσι πήγε στα αποδυτήρια με προβάδισμα (1-0).

Πιο καλά είχε μπει η Κηφισιά στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο είχε πρόβλημα στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου και στο τελείωμα των φάσεων. Ο Ατρόμητος εκμεταλλεύθηκε την αστοχία και φλυαρία των φιλοξενούμενων και έτσι διπλασίασε τα τέρματά του στο 56ο λεπτό. Συγκεκριμένα, ο Αντζιέλσκι κέρδισε φάουλ εκτός περιοχής, με τον Βαλένσια πανέξυπνα να το εκτελεί άμεσα και να πιάνει στον ύπνο την άμυνα της Κηφισιάς, με τον Γιουμπιτάνα να βγαίνει απέναντι στον Αναγνωστόπουλο, να σπάει στον επερχόμενο Κούεν και αυτός σε κενή εστία να σκοράρει για το 2-0.

Ατρόμητος-Κηφισιά: 3-0

Η ομάδα του Ντέιβιντ Νίλσεν δεν πτοήθηκε παρότι βρισκόταν με την πλάτη στον τοίχο και συνέχιζε να ψάχνει το γκολ της μείωσης του σκορ, έχοντας μια ευκαιρία στο 66ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Κρισιούμα από κοντά έκανε μια ωραία προσποίηση, στη συνέχεια το σουτ, αλλά ο Τσιντώτας έβγαλε σε κόρνερ. Οι γηπεδούχοι δεν σταμάτησαν εκεί και στο 78’ πέτυχαν και άλλο τέρμα, όταν ο Κούντε έκανε την κάθετη στον Βέργο και εκείνος σκόραρε για το 3-0.

Στο 87’ ο Τετέι φάνηκε να ανατρέπεται από τον Τσιντώτα με τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα, ωστόσο έκανε on field review και πήρε πίσω την απόφασή του για θέατρο του φορ της Κηφισιάς. Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του παιχνιδιού δεν άλλαξε κάτι, με τον Ατρόμητο να παίρνει μια σημαντική νίκη που τον ανέβασε στην βαθμολογία, ενώ από την άλλη μεριά η Κηφισιά παραμένει στην προτελευταία θέση.

MVP: Ο Γιουμπιτάνα ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα. Άνοιξε το σκορ για τον Ατρόμητο, αλλά ήταν και ο πιο επικίνδυνος παίκτης των γηπεδούχων.

Η σφυρίχτρα: Ο κ. Ανδριανός δεν είχε κάποια δύσκολη κατάσταση να αντιμετωπίσει, ωστόσο στη φάση του πέναλτι της Κηφισιάς χρειάστηκε να κάνει on field review και να πάρει πίσω την απόφασή του.

Έτσι παρακολουθήσατε το ματς μέσα από το sportfm.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x