Stoiximan Super League

Ατρόμητος-Παναιτωλικός: Το ντεμπούτο του Ίλιτς και ο στόχος του 2x2 για τον Πετράκη

Ο Ατρόμητος υποδέχεται στο Περιστέρι τον Παναιτωλικό για την 9η αγωνιστική της Stoiximan Super League (20:00) σε ένα κρίσιμο ματς και για τις δυο ομάδες.

Στο Περιστέρι θα διεξαχθεί το δεύτερο χρονικά παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Παναιτωλικό (20:00), με τις δυο ομάδες να έρχονται από διαφορετικά αποτελέσματα στην προηγούμενη αγωνιστική, αλλά να έχουν ένα κοινό στόχο: τους τρεις βαθμούς της νίκης. Ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το NovaSports Prime, ραδιοφωνικά από τον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ενώ θα υπάρχει live ενημέρωση από το sport-fm.gr.

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε μια αρκετά δύσκολη κατάσταση, αφού είναι στην προτελευταία θέση με τρεις βαθμούς, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν γευτεί τη χαρά της νίκης. Έτσι, μετά την απομάκρυνση του Κρις Κόλμαν ο Ατρόμητος επέλεξε τον Σάσα Ίλιτς για τη θέση του προπονητή, με την πρόσληψή του να επισημοποιείται στα μέσα της εβδομάδας (24/10). Η ομάδα του Περιστερίου μετράει πέντε ήττες και τρεις ισοπαλίες, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε στην Τούμπα με 2-0 από τον ΠΑΟΚ, σε ένα ματς που στην άκρη του πάγκου κάθισε ο Γιώργος Κορακάκης.

Στα αγωνιστικά δεδομένα ο Σέρβος τεχνικός άφησε εκτός αποστολής τον Τουρ Ντιρκς, καθώς σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, το τεχνικό επιτελείο προτίμησε να του δώσει περισσότερο χρόνο ώστε να δουλέψει πάνω σε τομείς φυσικής κατάστασης. Επιπλέον, εκτός έμειναν οι Τζοβάρας (τραυματίας), Πομόνης, Αμπαρτζίδης, Καραμάνης και Τριμμάτης.

Την αποστολή απαρτίζουν οι: Τσιντώτας, Μαρκετζάνι, Δήμος, Κιβρακίδης, Κεσχρίντα, Τσακμάκης, Τζαβέλλας, Ασεβέδο, Ιμερέκοφ, Ντε Μποκ, Αθανασίου, Γκονθάλεθ, Έρλινγκμαρκ, Φριντζόνσον, Κούεν, Καμαρά, Κούντε, Γιουμπιτάνα, Βαλένσια, Ρομπάιγ, Βέργος, Αντζιέλσκι.

Από την άλλη, ο Παναιτωλικός, πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα την προηγούμενη αγωνιστική, καθώς επικράτησε με 2-0 του Βόλου και βρίσκεται στην 11η θέση με έξι βαθμούς.

Η ομάδα του Αγρινίου παρουσίασε πολύ καλή αγωνιστική εικόνα, ενώ για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν βρήκε δίχτυα δυο φορές. Ο Γιάννης Πετράκης φαίνεται πως έχει περάσει κάποια από τα στοιχεία που θέλει να βλέπει από τους παίκτες του και δεδομένα το ματς του Περιστερίου είναι από αυτά που έχει στοχεύσει για βαθμό ή βαθμούς.

Στην αποστολή δεν βρίσκονται οι Μπακάκης, Καρέλης, αλλά ούτε και ο Μπουζούκης που είναι ανέτοιμος. Εκτός έμεινε και ο Λεβάν Σενγκέλια, ο οποίος ταλαιπωρείται από τράβηγμα στον οπίσθιο μηριαίο, με την κατάστασή του να μην δείχνει σοβαρή.

Από την άλλη, επιστρέφουν οι Σέρχιο Ντίας και Γκρατερόλ, ο πρώτος μετά τον τραυματισμό του και ο δεύτερος έπειτα από υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα της Βενεζουέλας.

Συγκεκριμένα, στην αποστολή βρίσκονται οι: Καπίνο, Μλάντεν, Οικονόμου, Μπελεβώνης, Χουάνπι, Χατζηθεοδωρίδης, Γκρατερόλ, Φρ. Ντουάρτε, Βοΐλης, Ντίας, Ξενιτίδης, Τορεχόν, Μπ. Ντουάρτε, Πέρες, Μαυρίας, Πέδρο, Μαλής, Στάγιτς, Λιάβας, Μπαλντασάρα.

Πιθανές ενδεκάδες:
Ατρόμητος (Σάσα Ίλιτς): Τσιντώτας – Κεσχρίντα, Τσακμάκης, Τζαβέλλας, Ιμερέκοφ, Ντε Μποκ – Κούντε, Έντερ, Καμαρά, Βαλένσια – Βέργος.
Παναιτωλικός (Γιάννης Πετράκης): Καπίνο - Μαλής, Μπ. Ντουάρτε, Μλάντεν, Λιάβας, Χουάνπι, Πέρες, Μπαλντασάρα, Τορεχόν - Φρ. Ντουάρτε, Βοϊλης.

Διαιτητής: Ιωάννης Παπαδόπουλος
Βοηθοί: Κωνσταντίνος Νικολαΐδης, Νικόλαος Τοροσιάδης
4ος: Αλέξανδρος Κατσικογιάννης
VAR: Πέτρος Τσαγκαράκης, Μιχαήλ Παπαδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x