Stoiximan Super League

Ατρόμητος-Πανσερραϊκός: Αμφότεροι βρίσκονται στα καλύτερά τους με στόχο το σερί

Ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Πανσερραϊκό στο Περιστέρι (11/11, 19:00) για την 11η αγωνιστική της Stoiximan Super League, με τις δύο ομάδες να θέλουν να δώσουν συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Ατρόμητος και Πανσερραϊκός τίθενται αντιμέτωποι απόψε το βράδυ στο Περιστέρι (11/11, 19:00) για την ενδέκατη αγωνιστική της Stoximan Super League. Αμφότερες οι ομάδες προέρχονται από θετικά αποτελέσματα, τα οποία πέρα από τη βαθμολογική τους σημασία, τόνωσαν ψυχολογικά τους δύο αποψινούς αντιπάλους!

Ο Ατρόμητος προέρχεται από την σπουδαία εμφάνιση και το μεγάλο διπλό επί του Άρη (1-3) στο «Κλ. Βικελίδης», χάρη στην πολύ καλή του εμφάνιση στο δεύτερο 45λεπτο, εκεί όπου «χτύπησε» τις αδυναμίες του αντιπάλου καθαρίζοντας το ματς με τα τέρματα των Βαλένσια και Καμαρά. Αυτό ήταν και το δεύτερο διαδοχικό τρίποντο για τους Περιστεριώτες (είχε προηγηθεί εκείνο κόντρα στον Παναιτωλικό), οι οποίοι δείχνουν πως βρίσκουν τα πατήματά τους, παίζοντας πλέον με άλλον «αέρα» και αυτοπεποίθηση με τον Σάσα Ίλιτς στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου. Με τη νίκη αυτή, η ομάδα των Δυτικών Προαστίων ανέβηκε στη 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα και τους 9 βαθμούς, ούσα στο -6 από την πρώτη εξάδα.

Από την άλλη τώρα, ο Πανσερραϊκός επέστρεψε στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις, επικρατώντας – και μάλιστα με ανατροπή – 2-1 του ΟΦΗ, στην επιστροφή της ομάδας στη φυσική της έδρα, το Δημοτικό Στάδιο Σερρών. Σε ένα ματς που είχε μπόλικο θέαμα, οι νεοφώτιστοι πήραν το τρίτο τους τρίποντο στη φετινή σεζόν, χάρη στο εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μούργου στο 88ο λεπτό. Νίκη με την οποία η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία διατηρήθηκε στη μέση του βαθμολογικού πίνακα, ούσα στην 8η θέση με 12 βαθμούς.

Στα αγωνιστικά, ο Ατρόμητος θα στερηθεί απόψε τις υπηρεσίες των Νίκου Βέργου και Μαξίμ Ιμερέκοφ. Ο πρώτος κρίθηκε ανέτοιμος και έμεινε εκτός αποστολής, ενώ ο δεύτερος ταλαιπωρείται ακόμα από πρόβλημα τραυματισμού. Στον αντίποδα, στην αποστολή επιστρέφει ο Γιώργος Τζαβέλλας.

Για τον Πανσερραϊκό, εκτός με πρόβλημα της τελευταίας στιγμής έμεινε ο Κέιν Γούλερι, ενώ, από την αποστολή που ανακοίνωσε ο Πάμπλο Γκαρσία απουσιάζουν τα ονόματα των Στίνα, Χάγιεκ, Μπαΐροβιτς, Τσιλιγγίρης, Τσαγκαλίδη, Καρασαλίδη, Οικονόμου, Παπαβασιλείου και Στάικου.


Αναλυτικά η αποστολή του Ατρομήτου: Τσιντώτας, Μαρκετζάνι, Δήμος, Κιβρακίδης, Κεσχρίντα, Τσακμάκης, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Ντε Μποκ, Αθανασίου, Γκονθάλεθ, Έρλινγκμαρκ, Φριντζόνσον, Κούεν, Καμαρά, Κούντε, Γιουμπιτάνα, Βαλένσια, Ντιρκς, Ρομπάιγ, Αντζιέλσκι.
Αναλυτικά η αποστολή του Πανσερραϊκού: Χοβάν, Κατσίκας, Τσομπανίδης, Αυλωνίτης, Γκοτζαμανίδης, Μπέργκστρεμ, Ντάνκερλουι, Πεταυράκης, Πηλέας, Δεληγιαννίδης, Θυμιάνης, Ουεντραόγκο, Κολομπίνο, Μορέιρα, Τομάς, Μούργος, Χατζηστραβός, Μασκανάκης, Άλεξιτς, Σοφιανός, Μασαρίποφ.

Πιθανές ενδεκάδες:
Ατρόμητος (Ίλιτς): Τσιντώτας, Κεσχρίντα, Τσακμάκης, Ασεβέδο, Ντε Μποκ, Καμαρά, Έντερ, Κούντε, Ρομπάιγ, Βαλένσια, Αντζιέλσκι.
Πανσερραϊκός (Γκαρσία): Χόβαν, Ντάνκερλουι, Αυλωνίτης, Μπέργκστρεμ, Πηλέας, Ουεντραόγκο, Μορέιρα, Μούργος, Χατζηστραβός, Μασαρίποφ, Άλεξιτς.

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Κατοίκος
Βοηθοί: Τζιουβάρας, Διαμαντής
4ος Διαιτητής: Αθανάσιος Τζήλος
VAR/AVAR: Στέφανος Κουμπαράκης/Λάζαρος Δημητριάδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x