Stoiximan Super League

Ατρόμητος: Παρών στην «πρώτη» του Ίλιτς ο Σπανός - Έδωσε το σύνθημα για νέα αρχή

Ο Σάσα Ίλιτς πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τον Ατρόμητο, στην οποία το παρών έδωσε ο ιδιοκτήτης, Γιώργος Σπανός, θέλοντας να τονώσει την ψυχολογία των παικτών.

Μια νέα αρχή με τον Σάσα Ίλιτς θέλει να κάνει ο Ατρόμητος, που το απόγευμα της Τρίτης (24/10), όπως αναμενόταν, ανακοίνωσε την πρόσληψή του, αντικαθιστώντας έτσι τον Κρις Κόλμαν, που αποχώρησε μετά την ήττα με 5-0 από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Ο Σέρβος προπονητής πραγματοποίησε την πρώτη προπόνηση με τους νέους του παίκτες, στην οποία το παρών έδωσε και ο ιδιοκτήτης του συλλόγου, Γιώργος Σπανός. Ο ισχυρός άνδρας του Ατρομήτου θέλει να τονώσει την ψυχολογία του ποδοσφαιρικού τμήματος, εκφράζοντας την εμπιστοσύνη για τις δυνατότητές του, ενώ έδωσε το σύνθημα για μια νέα αρχή στο ματς με τον Παναιτωλικό για την 9η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Η ομάδα του Περιστερίου, μέχρι στιγμής, έχει κάνει ένα κακό ξεκίνημα καθώς μετράει μόλις τρεις βαθμούς, όντας στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, με αποτέλεσμα το παιχνίδι κόντρα στους Αγρινιώτες να είναι υψίστης σημασίας για τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x