Stoiximan Super League

Ατρόμητος: Προς την έξοδο ο Κόλμαν - Στο… ψάξιμο για ξένο τεχνικό!

Ο Κρις Κόλμαν βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση και όλα δείχνουν πως θα αποχωρήσει από τον Ατρόμητο, με τους Περιστεριώτες να κοιτάζουν ήδη στο εξωτερικό για τον αντικαταστάτη του.

Στην πόρτα της εξόδου φαίνεται πως βρίσκεται ο Κρις Κόλμαν στον Ατρόμητο! Ο Βρετανός τεχνικός όλα δείχνουν πως θα αποχωρήσει από τον πάγκο των Περιστεριωτών, πληρώνοντας το κάκιστο ξεκίνημα της ομάδας και την απογοητευτική εικόνα.

Ο Ατρόμητος βρίσκεται πολύ χαμηλά στη βαθμολογία και παραμένει χωρίς νίκη μετά από 7 αγωνιστικές, έχοντας μόλις 3 βαθμούς. Για… κερασάκι στην τούρτα ήρθε και η βαριά ήττα με 5-0 από τον Παναθηναϊκό και πλέον ο Κρις Κόλμαν είναι σε πολύ δύσκολη θέση.

Οι Περιστεριώτες, λοιπόν, φαίνεται πως θα εκμεταλλευτούν το διάστημα της διακοπής για τις εθνικές ομάδες ώστε να βρει και να φέρει τον αντικαταστάτη του Ουαλού τεχνικού, το μέλλον του οποίου είναι δυσοίωνο στα Δυτικά Προάστια.

Με τον Ατρόμητο να έχει αρχίσει το ψάξιμο εκτός των συνόρων, αναζητώντας έναν ξένο τεχνικό για να αποτελέσει τον διάδοχο του Κόλμαν, αφού λύσεις εκ των έσω φαίνεται πως αυτή τη στιγμή δεν προχωράνε. Ο Αργύρης Γιαννίκης που έχει ακουστεί είναι στη λίστα, αλλά δεν είναι προτεραιότητα πάντως...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x