Stoiximan Super League

Το κλάμα του Κόλμαν στη Λεωφόρο και το φορτισμένο «αντίο» με τον Ατρόμητο

Το παρασκήνιο από το φορτισμένο «διαζύγιο» μεταξύ Κρις Κόλμαν και Ατρομήτου. Το κλάμα στα αποδυτήρια της Λεωφόρου και η συζήτηση που δεν άνοιξε καν για αποζημίωση.

Έντονα φορτισμένο ήταν το «διαζύγιο» μεταξύ Ατρομήτου και Κρις Κόλμαν.

Την Τρίτη (10/10), δύο μέρες μετά τη βαριά ήττα (5-0) των Περιστεριωτών από τον Παναθηναϊκό, ανακοινώθηκε η κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Και στην προκειμένη περίπτωση το όλο… background παραπέμπει σε κάτι παραπάνω από συναινετικό «τέλος».

Αρχικά, υπενθυμίζεται ότι στην ανακοίνωσή τους οι «κυανόλευκοι» τόνισαν προς τον Ουαλό τεχνικό πως θα ανήκει για πάντα στην οικογένεια τους, με τον ίδιο τον πολύπειρο προπονητή να κάνει λόγο στις δηλώσεις του για το ότι οι τελευταίες μέρες αποτέλεσαν από τις πιο δύσκολες στη ζωή και στην καριέρα του, καθώς και πως στην Ελλάδα και πολύ περισσότερο στο Περιστέρι έχει πλέον ένα δεύτερο σπίτι.

Σ' αυτό το σημείο, λοιπόν, να τονιστεί ότι μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης στη Λεωφόρο ο Κρις Κόλμαν ξέσπασε σε κλάματα στα αποδυτήρια. Και όχι διότι… διέβλεπε ότι αυτό θα συνιστούσε το τέλος στη συνεργασία του με τον Ατρόμητο. Αντίθετα, ένιωθε ότι, παρά τη μεγάλη του προσπάθεια, δεν μπορεί να βοηθήσει άλλο την ομάδα του, ότι δεν μπορεί να εμπνεύσει τους παίκτες, οι οποίοι ενδεχομένως να χρειάζονταν «να ακούσουν μια άλλη φωνή», όπως χαρακτηριστικά μετέφερε στον ισχυρό άνδρα του κλαμπ, Γιώργο Σπανό, καθώς και στον τεχνικό διευθυντή, Γιάννη Αγγελόπουλο, οδηγούμενος επί της ουσίας στην παραίτηση.

«Αν συνεχίσω θα το φέρω βαρέως στη συνείδησή μου ότι δεν έφυγα τη στιγμή που έπρεπε. Θα είμαι πάντα εδώ, για ό, τι θέλετε», τόνισε μεταξύ άλλων στους ανθρώπους της ομάδας. Δείγμα του πόσο έχει δεθεί και αγαπήσει το κλαμπ, οι σχέσεις φυσικά με το οποίο παραμένουν κάτι παραπάνω από άριστες.

Μάλιστα, σ' αυτό το πλαίσιο, δεν έθεσε καν στο τραπέζι το ζήτημα της αποζημίωσης παρότι υπήρχε σχετικός όρος στο συμβόλαιό του. Ένας άνθρωπος, εξάλλου, που το περασμένο καλοκαίρι ανανέωσε τη συνεργασία σου με τον Ατρόμητο -στις τάξεις του οποίου τρέφεται τεράστια εκτίμηση προς το πρόσωπό του- με μεγάλη μείωση στις αποδοχές του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x