Stoiximan Super League

Ατζούν: «Φεύγουμε από τη Σέλμπουρν, πλάνο μας να συνεχίσουμε τις επενδύσεις μας σε άλλη χώρα στο άμεσο μέλλον»

Την πρόθεσή του να επενδύσει άμεσα σε άλλη χώρα πλην της Ιρλανδίας εξέφρασε δημοσίως ο Ατζούν. Δεν προκύπτει κάποια νεότερη εξέλιξη από πλευράς Ατρομήτου.

«Χτύπημα» του Ατζούν με έμμεση αναφορά σε Ατρόμητο;

Την απόφασή του να αποχωρήσει από τη ιρλανδική Σέλμπουρν, ανακοίνωσε μέσω ανάρτησής του ο γνωστός Τούρκος παραγωγός. Συμπληρώνοντας, δε, ότι προτίθεται να επενδύσει άμεσα σε άλλη χώρα.

Υπενθυμίζεται ότι το προηγούμενο διάστημα είχε γίνει γνωστό ότι ο Ατζούν ενδιαφέρεται για την αγορά της περιστεριώτικης ΠΑΕ.

Όπως προέκυψε από το ρεπορτάζ αλλά και όπως επιβεβαίωσαν οι ίδιοι οι «κυανόλευκοι», υπάρχει όντως ενδιαφέρον, που όμως έχει εκφραστεί μέσω τρίτων και το οποίο δεν ήταν τόσο προχωρημένο όσο παρουσιάστηκε. Κάτι που ισχύει και σήμερα, αφού τουλάχιστον από την πλευρά του Ατρομήτου δεν έχει προκύψει κάτι νεότερο.

Ενδεχομένως, δηλαδή, να πρόκειται για μια πρόθεση που εκφράστηκε δημοσίως (μέσω της εν λόγω ανάρτησης) από τον Ατζούν, εάν φυσικά αφορά τους Περιστεριώτες.

«Αποφασίσαμε να λύσουμε τη συνεργασία μας με τη Σέλμπουρν, μία από τις πιο πολύτιμες ομάδες στην Ιρλανδία. Ευχαριστούμε την οικογένεια της Σέλμπουρν για τη συνεχή συνεργασία. Πλάνο μας είναι να συνεχίσουμε τις επενδύσεις στον χώρο του ποδοσφαίρου σε μια άλλη χώρα στο άμεσο μέλλον», σημείωσε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Ατζούν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x