Stoiximan Super League

Βόκολος: «Μπορούσαμε κι άλλο γκολ στο transition»

Στην πολύ καλή εμφάνιση της Λαμίας κόντρα σε έναν ποιοτικότερο αντίπαλο, όπως ο ΠΑΟΚ, στάθηκε ο Λεωνίδας Βόκολος μετά τη λήξη της αναμέτρησης στην Τούμπα.

Ο Λεωνίδας Βόκολος τόνισε πως η Λαμία έπαιξε πολύ καλά στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ, θεωρεί πως τους επηρέασε το γκολ που δέχτηκαν στη λήξη του ημιχρόνου και πως άντεξαν στην πίεση του ΠΑΟΚ μέχρι το δεύτερο γκολ, έδωσε σύνθημα για το ματς με τον Ολυμπιακό την ερχόμενη Κυριακή και στάθηκε στο γεγονός πως οι λεπτομέρειες κόντρα στις μεγάλες ομάδες κάνουν τη διαφορά και μπορεί να στοιχίσουν.

Αναλυτικά: «Σήμερα κάναμε καλή εμφάνιση, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, τα παιδιά παλέψαν πολύ και στο τρανζίσιον είχαμε την ευκαιρία να πετύχουμε κι άλλο γκολ και το παιχνίδι θα ήταν πολύ διαφορετικό τότε. Δυστυχώς, στη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, δεχτήκαμε ένα πολύ εύκολο γκολ, το οποίο μας επηρέασε αρνητικά. Παρόλα αυτά κι η πίεση του ΠΑΟΚ ήταν έντονη, εμείς αντέξαμε μέχρι το 70' που δεχτήκαμε ένα γκολ κι ένα αμφισβητούμενο πέναλτι, αλλά σε γενικές γραμμές η εικόνα της ομάδας θεωρώ πως ήταν καλή. Εμείς συνεχίζουμε για το επόμενο παιχνίδι.

Στα play off αντιμετωπίζεις τις μεγάλες ομάδες του πρωταθλήματος, οι οποίες εκμεταλλεύονται και την παραμικρή λεπτομέρεια. Οπότε για να τις αντιμετωπίσεις, θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα συγκεντρωμένος και, μην ξεχνάμε, και το ποιοτικότερο ρόστερ που έχουν σε σχέση με εμάς.
Εμείς το παλεύουμε, προσπαθούμε και θέλουμε σε κάθε παιχνίδι να γινόμαστε καλύτεροι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x