Stoiximan Super League

Βόλος για την καταγγελία Τετέι: «Δείχνουμε έμπρακτα σεβασμό σε όλους από την ίδρυσή μας, έγινε αναφορά σε μαϊμού φάουλ»

Ανακοίνωση εξέδωσε σήμερα (12/2) ο Βόλος με την οποία ξεκαθάρισε πως έχει αποδείξει διαχρονικά ότι σέβεται κάθε αντίπαλο και εξήγησε πως, ό,τι έγινε είχε να κάνει με τον διαιτητή και μια απόφασή του.

Μετά το τέλος του χθεσινού ισόπαλου χωρίς σκορ αγώνα της Κηφισιάς με τον Βόλο, ο Ανδρέας Τετέι κατήγγειλε πως δέχθηκε ρατσιστική επίθεση από τον πάγκο της ομάδας της Μαγνησίας.

Σήμερα, λοιπόν, ήτρν η σειρά του Βόλου να τοποθετηθεί επί του θέματος, επισημαίνονατς αφενός πως δεν είναι διαδχρονικά αντίθετη σε τέτοια φαινόμεβνα, αφετέρου ότι η επίμαχη λέξη ειπώθηκε για μια απόφαση του διαιτητή και όχι για τον άσο της ομάδας των βορείων προαστείων.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
«Σχετικά με τη δήλωση – καταγγελία του ποδοσφαιριστή της Κηφισιάς Ανδρέα Τετέι ξεκαθαρίζουμε ότι η ομάδα μας από την ίδρυσή της έχει να επιδείξει σεβασμό απέναντι σε όλους κάτι που άλλωστε αποδεικνύεται έμπρακτα κάθε Κυριακή, επί σειρά ετών.

Η αλήθεια είναι ότι πράγματι από τον πάγκο της ομάδας μας άνθρωπος της αποστολής απευθύνθηκε στον διαιτητή και διαμαρτυρόμενος του φώναξε «Τι μαϊμού φάουλ έδωσες». Καμία σχέση με τον ποδοσφαιριστή της Κηφισιάς, το δηλώνουμε κατηγορηματικά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x