Stoiximan Super League

«Έφαγε» βροχή ο Παναθηναϊκός

Η αποστολή του Παναθηναϊκού βρίσκεται στη Βυτίνα όπου θα διανυκτερεύσει, ενώ το πρωί της Τετάρτης θα μεταβεί στην Τρίπολη για το ματς με τον Αστέρα. Καταρρακτώδης βροχή «υποδέχτηκε» τους πράσινους!

Λίγα χιλιόμετρα μακριά από την Τρίπολη θα διανυκτερεύσουν παίκτες και τεχνικό τιμ του Παναθηναϊκού που βρίσκονται ήδη στην περιοχή της Βυτίνας.

Το πρωί της Τετάρτης η αποστολή του «τριφυλλιού» θα μεταβεί στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας για το ματς της πρεμιέρας των πλέι οφ με την ελπίδα πως ο καιρός θα το… γυρίσει!

Και αυτό διότι οι «πράσινοι» συνάντησαν… περίεργες για την εποχή (όχι όμως και για την περιοχή) καιρικές συνθήκες και για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, πολλή βροχή. Την ίδια ώρα στην Τρίπολη έπεφτε ψιλόβροχο, κάτι που πάντως δεν είναι πρωτόγνωρο στα ματς του Αστέρα που αρκετές φορές διεξάγονται σε βαρύ αγωνιστικό χώρο.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, το… κλίμα στις τάξεις της ομάδας θα γίνει το καλύτερο δυνατό με ένα «τρίποντο» κόντρα στους Αρκάδες προκειμένου να ξεκινήσει με το καλύτερο δυνατό τρόπο τα φετινά πλέι οφ.

Υπενθυμίζεται πως για το συγκεκριμένο παιχνίδι οι «πράσινοι» δεν έχουν εισιτήρια, γεγονός που συνεπάγεται ότι οι οπαδοί της ομάδας δεν θα μπορούν να παρακολουθήσουν οργανωμένα τον αγώνα. Ωστόσο, όσοι φίλαθλοι του «τριφυλλιού» επιθυμούν να βρεθούν στο γήπεδο, θα πρέπει να μεταβούν μεμονωμένα και να προμηθευτούν εισιτήριο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x