Stoiximan Super League

Σταματέλος: «Εκεί υπάρχει ένα ''παράθυρο'' να ενισχυθεί ο Ολυμπιακός…»

Ακούστε τα νέα του Ολυμπιακού από τον Νίκο Σταματέλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, μετά τη μεταγραφή του Τζουλιάν Μπιανκόνε και της επιστροφής των διεθνών με φόντο την ΑΕΚ, μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Κίνι, Ροντινέι, Ανδρούτσος, Μπιανκόνε που μπορεί να παίξει ως κεντρικός αμυντικός και ως δεξί μπακ. Στόπερ έχει Φρέιρε, Ρέτσος, Ντόη, Πορόζο και Σισέ που δεν υπολογίζεται. Μόνοι τους κάνουν προπόνηση, εκείνοι που δεν υπολογίζονται από την αρχή της σεζόν. Είναι ένας-δύο παραπάνω, από αυτούς που θεωρεί πως χρειάζεται να έχει το ρόστερ ο προπονητής. Φέτος δεν έχουμε τα περσινά φαινόμενα υπεράριθμου ρόστερ», ήταν το σχόλιό του για τα δεδομένα που διαμορφώνονται στο δεξί άκρο της άμυνας και στις θέσεις των στόπερ.

«Ήρθε ο Ποντένσε, ποιος θα δεν ήθελε τον Ποντένσε και θα υποστήριζε ότι δεν έρχεται λόγω πολλών ποδοσφαιριστών. Για να έγινε η μεταγραφή, κάτι παραπάνω ξέρει ο Μαρτίνεθ για να δίνει τη συγκατάθεσή του. Αν γίνει η οποιαδήποτε κουβέντα για μεταγραφή ελεύθερου ποδοσφαιριστή, ίσως να ήταν στα χαφ, αλλά δεν είναι δεδομένο ότι θα γίνει κάτι. Και αυτό γιατί έχει βγάλει κάποια θεματάκια ο Μαρτίνεθ», πρόσθεσε.

Και μίλησε στη συνέχεια για το επικείμενο ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Περιμένουμε να τελειώνει σήμερα και ο Σολμπάκεν που έχει υποχρεώσεις με τη Νορβηγία, με τους υπόλοιπους να μπαίνουν από σήμερα στην προετοιμασία για το ντέρμπι με την ΑΕΚ για τη Νέα Φιλαδέλφεια. Όμως δεν μπορούμε να περιμένουμε πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος», είπε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x