Κώστας Νικολακόπουλος

Μαρτίνεθ: «Ο Ολυμπιακός είναι σαν τη Ρεάλ Μαδρίτης, από πλευράς απαιτήσεων»

Ο Κώστας Νικολακόπουλος καταγράφει στο sport-fm.gr όσα είπε ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ στην Ισπανία για το ξεκίνημα του στον Ολυμπιακό

• Στην πρώτη του συνέντευξη στην Ισπανία ως προπονητής του Ολυμπιακού, ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έδωσε το δικό του στίγμα για την απόφαση του να έρθει να δουλέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα, βγαίνοντας για πρώτη φορά μακριά από την πατρίδα του.

• «Με τράβηξε το ένστικτο μου», είπε στο ράδιο Canal Sur. «Ο πρώτος λόγος για να έρθω στην Ελλάδα ήταν για να μπορέσω να προπονήσω μία μεγάλη ομάδα. Ο Ολυμπιακός είναι σαν τη Ρεάλ Μαδρίτης στην Ισπανία, από πλευράς των πόσο υψηλών απαιτήσεων υπάρχουν. Από εκεί και πέρα, πιστεύω επίσης στους ανθρώπους. Η συνεργασία μου με τον Αντόνιο Κορδόν ήταν για εμένα ένα πρόσθετο κίνητρο. Αυτή η πρόκληση είναι συναρπαστική».

• Ο Μαρτίνεθ μίλησε και για όσα είχαν ακουστεί στο πρόσφατο παρελθόν, ότι θα αντικαθιστούσε τον Λοπετέγκι στον πάγκο της Σεβίλλης. Ο τότε αθλητικός διευθυντής της Σεβίλλης, ο πολύς Μόντσι, είχε βγει και είχε διαψεύσει σχετικά, με τον τωρινό προπονητή του Ολυμπιακού να επιβεβαιώνει εκείνη την εκδοχή: «Η είδηση ότι υποτίθεται θα ήμουν ο νέος προπονητής της Σεβίλλης με πλήγωσε. Πολλά πράγματα είχαν τότε ειπωθεί που δεν ήταν αλήθεια. Η διακριτικότητα στο ποδόσφαιρο είναι κάτι που εκτιμώ πολύ. Δεν συμφωνώ με τα ψέματα».

• Κατά τα άλλα, σχολίασε ότι αισθάνεται πλέον «πιο ολοκληρωμένος, πιο σφαιρικός προπονητής, αλλά και με περισσότερους πόρους», ενώ σε ερώτηση για το ενδεχόμενο να προπονήσει κάποια στιγμή τη Σεβίλλη, στην Β ομάδα της οποίας ήταν τεχνικός οδηγός, ο Μαρτίνεθ δεν θέλησε να εμπλακεί σε συζήτηση, γιατί σκέφτεται μόνο «μέρα με τη μέρα»: «Όταν κερδίζεις, πλησιάζεις σε όλους τους πάγκους και όταν χάνεις, απομακρύνεσαι ακόμη κι από τον δικό σου πάγκο. Εγώ έτσι παίρνω το επάγγελμα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x