Stoiximan Super League

Έξαλλοι στον Ατρόμητο, κλειδωμένοι οι διαιτητές

Για αλλοίωση αποτελέσματος κατηγόρησε τους κλειδωμένους στα αποδυτήρια διαιτητές του Ατρόμητος-Καλλονή ο Γιώργος Σπανός, με αφορμή το γκολ του Ναπολεόνι που δεν μέτρησε.

Έξαλλοι ήταν οι άνθρωποι του Ατρομήτου μετά το παιχνίδι με την Καλλονή που τελείωσε 0-0, καθώς θεωρούν πως κακώς δεν μέτρησε γκολ που σημείωσε ο Ναπολεόνι. Το τέρμα δεν μέτρησε, αφού υποδείχθηκε οφ σάιντ, κάτι που αμφισβητούν οι Περιστεριώτες (στην τηλεοπτική μετάδοση δεν υπήρξε ριπλέι με γραμμή, αλλά η αλήθεια είναι πως ενδεχομένως καλύπτεται).

Ο Γιώργος Σπανός έφτασε μέχρι τα αποδυτήρια για να εκφράσει τα παράπονά του, αλλά βρήκε τους διαιτητές κλειδωμένους μέσα σε αυτά, κάτι που τον εξόργισε, με αποτέλεσμα να αρχίσει να φωνάζει:

«Έχετε κάνει αλλοίωση αποτελέσματος. Ο Πιπίνης κάλυπτε τον Ναπολεόνι! Πρώτα δεν μας σέβεστε και μετά κλειδώνεστε στα αποδυτήρια», είπε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας του Ατρομήτου.

Μάλιστα, ανάλογα μίλησε και στους εκπροσώπους του Τύπου: «Πείτε ότι ο Σπανός λέει για αλλοίωση αποτελέσματος. Δεν έχω τίποτα άλλο να πω» τόνισε σαφώς εκνευρισμένος ο κ. Σπανός, ενώ οι άνθρωποι του Ατρομήτου σχολίαζαν πως μετά τη νίκη με σκορ 1-0 επί του Ολυμπιακού, η διαιτησία στα παιχνίδια της ομάδας δεν στέκεται στο ύψος των περιστάσεων…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x