Stoiximan Super League

Ελπίζει για Μέντες ο Αναστασίου

Θεραπεία ακολούθησε ο Μέντες στη σαββατιάτικη προπόνηση του Παναθηναϊκού, με τον Γιάννη Αναστασίου να διαπιστώνει αύριο πιθανότατα αν μπορεί να υπολογίζει τον Ολλανδό για τη ρεβάνς με τη Σταντάρ.

Στην επόμενη προπόνηση του Παναθηναϊκού θα κριθεί πιθανότατα η συμμετοχή του Μέντες ντα Σίλβα στον επαναληπτικό με την Σταντάρ Λιέγης, στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League.

Το Σάββατο ο Ολλανδός μέσος ακολούθησε θεραπεία, λόγω του τραυματισμού που αποκόμμισε κατά τη διάρκεια του αγώνα με τους Βέλγους και ο Γιάννης Αναστασίου περιμένει να διαπιστώσει αν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του.

Λογικά ο έμπειρος χαφ θα δοκιμάσει να ακολουθήσει το κανονικό πρόγραμμα της ομάδας, αφού σήμερα οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά, και αν δεν αισθανθεί ενοχλήσεις σε ορισμένα τεστ, τότε το ιατρικό επιτελείο θα δώσει το «Ο.Κ.» στον Έλληνα προπονητή.

Όσον αφορά τη σημερινή προπόνηση, το πρόγραμμα περιλάμβανε πρόγραμμα ασκήσεων ανάπτυξης με πάσες, ενώ στη συνέχεια οι παίκτες χωρισμένοι σε δύο γκρουπ έκαναν ασκήσεις κυκλοφορίας και ταχύτητες. Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με δεκάλεπτο διπλό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x