Stoiximan Super League

Μπούι: «Έχω καλό προαίσθημα για τον Παναθηναϊκό»

Παρά την κακή σεζόν που είχε πέρσι με το Αμβούργο, ο Ουασίμ Μπούι έχει καλύτερες βλέψεις σχετικά με την χρονιά που έρχεται με τον Παναθηναϊκό. Τι είπε για την Γιουβέντους και το οικονομικό.

Έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Παναθηναϊκό φαίνεται πως είναι ο νεοαποκτηθείς με την μορφή δανεισμού από την Γιουβέντους, Ουασίμ Μπούι.

Συγκεκριμένα, ο 21χρονος μέσος δήλωσε στην ολλανδική «soccernews.nl» πως η σεζόν που έρχεται θα είναι καλύτερη για τον ίδιο σε σχέση με την περασμένη.

«Παρά τους απογοητευτικούς μήνες στο Αμβούργο, φεύγω με καλό προαίσθημα για τον Παναθηναϊκό. Μετά την παραίτηση του Μπερτ Φαν Μάρβαϊκ είχα λίγο χρόνο συμμετοχής στην Γερμανία. Έδωσα τα πάντα, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, δεν μπορείς να τα ελέγχεις όλα», ήταν η τοποθέτηση του διεθνούς με τις μικρές ομάδες των «οράνιε», για να προσθέσει:

«Η Γιουβέντους πρόσφατα μου ανανέωσε το συμβόλαιο μέχρι το 2017. Πλέον νιώθω σιγουριά, κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Πιο σημαντικό για εμένα όμως είναι να παίζω. Θα μπορούσα να είχα μείνει στην Γιουβέντους, τώρα θα περιμένω να δω τι θα γίνει».

«Στην Ολλανδία ίσως έχουν χάσει τα ίχνη μου, σίγουρα όχι όμως στην Ιταλία. Τώρα είναι πολύ νωρίς για να πω αν η μετακίνησή μου στην Γιουβέντους ήταν καλή απόφαση. Όλοι έχουν την άποψή τους, αλλά δε με ενδιαφέρει», υποστήριξε όσον αφορά την μετακίνηση του από τον Άγιαξ στην Γιουβέντους τον Ιανουάριο του 2012.

«Πιθανότατα θα υπάρχουν άνθρωποι που με αποκαλούν φιλοχρήματο επειδή έφυγα από τον Άγιαξ τόσο νωρίς, αλλά είναι ανοησίες. Στα 15 μου έφυγα για μια από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου, επειδή υπήρχε προοπτική», ήταν τα λόγια του Μπούι προς τους επικριτές του.

Επιμέλεια: Αντώνης Διβόλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x