Stoiximan Super League

Επιμένουν για Μανωλά οι Άγγλοι

Για συμφωνία Ολυμπιακού – Άρσεναλ για την μεταγραφή του Κώστα Μανωλά κάνουν λόγο νέα δημοσιεύματα στην Αγγλία, με τον διεθνή άσο να προγραμματίζεται να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Άλλο ένα δημοσιεύματα έρχεται να «δυναμώσει» τις φήμες που θέλουν τον Κώστα Μανωλά να είναι μια… ανάσα από τη μετακίνησή του στην Άρσεναλ.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «caughtoffside.com» υποστηρίζει ότι υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στους Λονδρέζους και τον Ολυμπιακό για ένα ποσό 11 εκατ. ευρώ.

Μάλιστα, αναμένεται σύντομα ο διεθνής στόπερ να μεταβεί στην αγγλική πρωτεύουσα, όπου θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, ο Μανωλάς αναμένεται να αποτελέσει μία από τις πρώτες επιλογές του Βενγκέρ μαζί με τον Λοράν Κοσιελνί και τον Περ Μερτεζάκερ.

Μάλιστα, κάποιοι υποστηρίζουν ότι 23χρονος κεντρικός αμυντικός βρίσκεται ήδη στο Νησί για να τελειώσει τη μεταγραφή του, χωρίς αυτό να επιβεβαιώνεται μέχρι στιγμής από την πλευρά των Πειραιωτών ή εκείνη του παίκτη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά τον χθεσινό αγώνα της Άρσεναλ στην έδρα της Μπεσίκτας για τα πλέι οφ του Champions League, ο Αλσατός τεχνικός του βρετανικού συλλόγου δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δεν έχω τίποτα ιδιαίτερο να πω επί του θέματος αυτή τη στιγμή. Ειλικρινά, δεν είμαστε κοντά στην απόκτηση κανενός παίκτη».

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x