Stoiximan Super League

Επιστρέφει για Τσιμίκα η Νάπολι

Νέα κίνηση αναμένεται να κάνει η Νάπολι για την απόκτηση του αριστερού μπακ του Ολυμπιακού, Κώστα Τσιμίκα. «Χάλασε» του Ρικάρντο Ροντρίγκες στους «παρτενοπέι».

Ψηλά στη μεταγραφική λίστα της Νάπολι βρισκόταν, εξ αρχής, ο διεθνής αμυντικός του Ολυμπιακού, Κώστας Τσιμίκας. Η πρώτη πρόταση που φέρεται να έχουν καταθέσει προ ημερών οι «παρτενοπέι» ύψους 10 εκατ. ευρώ απορρίφθηκε από τους Πειραιώτες, σύμφωνα με πληροφορίες από την Ιταλία.

Πάντως, ο ιταλικός σύλλογος ενδέχεται να επιστρέψει με νέα βελτιωμένη πρόταση για τον 23χρονο ποδοσφαιριστή, μετά την… πόρτα που έφαγε από την Μίλαν για την απόκτηση του Ελβετού μπακ της Μίλαν, Ρικάρντο Ροντρίγκες. Κατά πάσα πιθανότητα, ο άσος των «ροσονέρι» θα συνεχίσει την καριέρα του δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν στην Αϊντχόφεν.

Για να επιστρέψουμε στην περίπτωση του Έλληνα αριστερού οπισθοφύλακα, οι «ερυθρόλευκοι» πολύ δύσκολα θα τον παραχωρήσουν τις δύο τελευταίες ημέρες των μεταγραφών με δεδομένο ότι επισημοποιήθηκε χθες ο δανεισμός του Λεονάρντο Κούτρη για έξι μήνες στη Μαγιόρκα.

Σύμφωνα με τους Ιταλούς, ο Ολυμπιακός ζητά τουλάχιστον 12-13 εκατ. ευρώ από τη Νάπολι για τον Κώστα Τσιμίκα. Στην πραγματικότητα, όμως, οι Πειραιώτες πολύ δύσκολα θα έμπαιναν σε μια διαπραγμάτευση με λιγότερα από 15-17 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x