Stoiximan Super League

Έρευνα για παλιές αμαρτίες στην ΑΕΚ

Φάκελο για χρέη της ΑΕΚ προς το Δημόσιο από το 1990 ανοίγει η δικαιοσύνη, σύμφωνα με το «Έθνος». Στο στόχαστρο βρίσκονται 22-23 άτομα που είχαν δικαίωμα υπογραφής.

Αντιμέτωποι με ποινικές ευθύνες για χρέη της ΑΕΚ προς το Δημόσιο, που χρονολογούνται ακόμη και από το 1990, ίσως βρεθούν πρώην παράγοντες της ομάδας.

Σύμφωνα με το «Έθνος», το δικαστικό τμήμα της ΦΕΑ Αθηνών έχει αποστείλει σχετικό φάκελο προς την οικονομική εισαγγελία για να επιληφθεί των οφειλών της ΠΑΕ προς το Δημόσιο από το 1990 μέχρι σήμερα.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως στο στόχαστρο βρίσκονται 22-23 άτομα που είχαν δικαίωμα υπογραφής, ως πρόεδροι, αντιπρόεδροι ή διευθύνοντες σύμβουλοι στις εκάστοτε διοικήσεις.

Ήδη 12-13 κλητεύσεις, που αφορούν ποινικές διώξεις ή σημειώματα καταβολής ληξιπρόθεσμων χρεών προ κατάσχεσης, έχουν επιδοθεί στους υπεύθυνους, ενώ το κράτος μετά την εξαγγελία περί πτώχευσης της ΑΕΚ έχει κάνει πιο σκληρή τη στάση του απέναντι στους υπευθύνους.

Το «Έθνος» αναφέρει πως πρώην παράγοντας της ΑΕΚ έχει επισκεφτεί τρεις φορές το τελευταίο διάστημα τη ΦΕΑ Αθηνών για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x