Stoiximan Super League

Κινεί τα νήματα ο Μπάγεβιτς

Σε όλα τα επίπεδα προχωρά το «χτίσιμο» της νέας ΑΕΚ. Ενώ ο Δημήτρης Μελισσανίδης ενδυναμώνει την επιχειρηματική ομάδα του, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς κινεί τα νήματα ώστε το ίδιο να γίνει με την ποδοσφαιρική

Σε όποιον τον ρωτάει για το ποδοσφαιρικό κομμάτι της νέας ΑΕΚ -και το πώς θα σχεδιαστεί- ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι ξεκάθαρος:

Αρμόδιος γι’ αυτό θα είναι ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, σε συνεργασία φυσικά με τους Τραϊανό Δέλλα και Νίκο Λυμπερόπουλο.

Την ώρα λοιπόν που εκείνος προχωρά με κάτι παραπάνω από γοργά βήματα στο θέμα του γηπέδου και της διοικητικής στελέχωσης του συλλόγου (ενισχύοντας την επιχειρηματική ομάδα που θα ‘χει γύρω του με «βαριά» ονόματα), ο Σερβοέλληνας τεχνικός και οι συνεργάτες του έχουν πιάσει κι εκείνοι δουλειά.

Έτσι, τη Δευτέρα βρέθηκε στα Σπάτα μαζί με τους Λυμπερόπουλο-Ζήκο για να προχωρήσουν μια σειρά από διαδικασίες.

Από τη μια λοιπόν έγιναν επαφές με εκπροσώπους παικτών από το περσινό ρόστερ που έχει κριθεί ότι μπορούν να παραμείνουν, αλλά και με ποδοσφαιριστές που έχουν εντοπιστεί ως υποψήφιοι μεταγραφικοί στόχοι.

Κι από την άλλη, συζητήθηκε το θέμα των εγκαταστάσεων στα Σπάτα και αυτά που πρέπει να γίνουν ώστε να συνεχίσει η ομάδα να προπονείται εκεί, αλλά και να στεγάσει τις ακαδημίες (τομέας που αφορά τον Ζήκο). Με αναφορές στα κόστη και υπολογισμό τους, ώστε να ενημερωθεί σχετικά ο Δημήτρης Μελισσανίδης πριν κάνει την σχετική συζήτησή του με τον Νίκο Νοτιά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x