Stoiximan Super League

«Φορτσάρει» ο Ολυμπιακός

Ανεβαίνουν οι ρυθμοί στις προπονήσεις του Ολυμπιακού ενόψει Απόλλωνα και… ΠΑΟΚ, με τα ευχάριστα να έρχονται απ’ το «μέτωπο» του Ερνάν Πέρεζ που φορτσάρει διαρκώς.

Συνεχίζεται η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το… διπλό στόχο. Για φιέστα με Απόλλωνα και –κυρίως- για τον επαναληπτικό στα ημιτελικά του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

Ο Μίτσελ είδε τον Ερνάν Πέρεζ να βγάζει μέρος του προγράμματος με τους συμπαίκτες του και να ολοκληρώνει την προπόνηση με ατομικό πρόγραμμα. Κάτι που έφερε ικανοποίηση στο ερυθρόλευκοι στρατόπεδο, απ’ τη στιγμή που ο Παραγουανός δείχνει πως θα είναι έτοιμος για το ντέρμπι της Τούμπας, την Μεγάλη Τετάρτη.

Σε… χαλαρούς ρυθμούς κινήθηκαν οι Χολέβας, Βέργος και Σαλίνο, που είναι πολύ πιθανό να προφυλλαχθούν απ’ τον Ισπανό τεχνικό στο φινάλε της Σούπερ Λίγκας, προκειμένου να είναι έτοιμοι για το μεγάλο ραντεβού με τους Θεσσαλονικείς.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε δουλειά στην κατοχή της μπάλας, στην κυκλοφορία αυτής, ενώ δουλειά έγινε και στην τακτική. Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με δίτερμα σε μικρό χώρο, με τους πρωταθλητές Ελλάδας να χωρίζονται σε τρεις ομάδες. Το νέο ραντεβού παικτών και τεχνικού τιμ προγραμματίστηκε για την Παρασκευή, στις 11:00.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x