Stoiximan Super League

«Δεν ξέρω αν θα είμαι εδώ του χρόνου…»

Την αποχώρηση του Μπάλαζ Μέγερι από τον Ολυμπιακό επιβεβαίωσε ο Νταβίδ Φουστέρ, ο οποίος ήταν αινιγματικός αναφορικά με την παραμονή στην ομάδα του Πειραιά!

Τους λόγους για τους οποίους ήταν εμφανώς συγκινημένος κατά τη διάρκεια της φιέστας του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του 42ου πρωταθλήματος της ιστορία τους εξήγησε ο Νταβίδ Φουστέρ.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός επιβεβαίωσε την αποχώρηση του Μπάλαζ Μέγερι από την ομάδα του Πειραιά, ενώ δήλωσε πως είναι άγνωστο αν θα παραμείνει ο ίδιος και την επόμενη σεζόν, τονίζοντας όμως πως αυτά τα πέντε χρόνια –φορώντας τα ερυθρόλευκα- θα είναι πάντα μέσα στην καρδιά του.

«Είναι πέντε χρόνια πολύ σημαντικά για τη ζωή μου, αυτά στον Ολυμπιακό. Θα μου λείψει ο Μπάλαζ (σ.σ. Μέγερι) που θα αποχωρήσει. Του αξίζει ό,τι καλύτερο και τον αγαπώ πολύ. Νιώθω σαν στο σπίτι μου και είμαι πολύ ευτυχισμένος εδώ. Δεν ξέρω αν θα βρίσκομαι εδώ του χρόνου και κανείς γενικά δεν ξέρει. Ο Ολυμπιακός θα είναι πάντα στην καρδιά μου», δήλωσε ο Νταβίδ Φουστέρ στην κάμερα της Nova.

Πάντως, οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές βρίσκονται ακόμα σε εξέλιξη, καθώς για να προκύψει συμφωνία θα πρέπει πρώτα να διευθετηθούν κάποιες λεπτομέρειες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x