Stoiximan Super League

Γκαρσία: «Ήμασταν καλύτεροι από τον Ατρόμητο - Όλοι παλεύουμε για να μείνουμε στην κατηγορία»

Οι δηλώσεις του Πάμπλο Γκαρσία μετά την εντός έδρας «λευκή» ισοπαλία με τον Ατρόμητο.

Με τις δύο ομάδες να δίνουν έμφαση στα αμυντικά τους καθήκοντα, Πανσερραϊκός και Ατρόμητος κόλλησαν στο μηδέν στις Σέρρες για την 24η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής των γηπεδούχων, Πάμπλο Γκαρσία, τόνισε μεταξύ άλλων πως η ομάδα του ήταν καλύτερη από τους Περιστεριώτες, ενώ στάθηκε και στη μάχη που δίνουν όλες οι ομάδες για την αποφυγή του υποβιβασμού.



Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πάμπλο Γκαρσία:

«Ήμασταν καλύτεροι από τον Ατρόμητο, ο οποίος δεν μας δημιούργησε ιδιαίτερες ευκαιρίες στα καρέ μας. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες να σκοράρουμε, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Παίξαμε καλύτερα, αλλά αυτά τα παιχνίδια δεν είναι εύκολα για να τα κερδίσεις, διότι όλοι παλεύουμε για να μείνουμε στην κατηγορία.

Ο αντίπαλος μας περίμενε πίσω προσδοκώντας μια αντεπίθεση για να σκοράρει. Στο τέλος της κανονικής περιόδου, όλοι έχουμε άγχος για να κερδίζουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς. Ο στόχος τώρα είναι να κερδίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς στα εναπομείναντα δύο παιχνίδια στην έδρα μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x