Stoiximan Super League

Γρηγορίου: «Δεν υπάρχει άγχος, υπάρχει πίστη στη δουλειά και στο πλάνο μας»

Οι δηλώσεις του Μιχάλη Γρηγορίου μετά τη νίκη του ΠΑΣ επί του Αστέρα με 2-1.

Σημαντική νίκη πήρε ο ΠΑΣ Γιάννινα με 2-1 κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, που τον βοήθησε να ανασάνει βαθμολογικά.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου όπως ήταν λογικό ήταν ικανοποιημένος μετά το ματς και έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε:

«Αν αναλογιστούμε την ψυχολογία στις δύο ομάδες πριν το ματς, η ομάδα του Αστέρα είχε τέσσερις νίκες στα τελευταία πέντε ματς, εμείς είχαμε να κερδίσουμε τόσο καιρό. Και το να μπορέσεις να γυρίσεις το παιχνίδι από το πρώτο μέρος, αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά. Προσπαθούν καθημερινά, έχουμε ρίξει το βάρος παντού και τα παιδιά κάνουν μια προσπάθεια που ευελπιστούμε στο τέλος να έχει αντίκρισμα», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Είχα πει στους παίκτες ότι ανεξάρτητα από την εξέλιξη θα έπρεπε να συνεχίσουμε το ίδιο. Παρά το γεγονός ότι ο αντίπαλος προηγήθηκε, τα παιδιά το πιστεύανε, άκουσαν τις εντολές, συνέχισαν το ίδιο τέμπο και αυτό τους οδήγησε στην ανατροπή. Ήταν μια πάρα πάρα πολύ δίκαιη νίκη.

Ο μεγαλύτερος οδηγός για να έρθουν περισσότερα γκολ είναι η ψυχολογία. Θέλουμε νίκες, δεν μας κάνουν οι ισοπαλίες, αλλά αυτό εμπεριέχει ρίσκο. Δεν είναι καθόλου εύκολο γι' αυτά τα παιδιά, και σκοράροντας δύο γκολ σήμερα απέναντι στον Αστέρα, ελπίζω πως στα επόμενα ματς θα απελευθερωθούμε και θα σκοράρουμε πιο εύκολα γκολ. Δεν υπάρχει άγχος, υπάρχει πίστη στη δουλειά και στο πλάνο μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x